Lens / Lens

Očna optika Lens - paketi za nosioce kontaktnih leća + velika SMS nagradna igra

Očna optika Lens - paketi za nosioce kontaktnih leća + velika SMS nagradna igra

Očna optika Lens kroz svoje kontinuirane akcije opet kupcima nudi zanimljive uštede. Ovaj put je velik broj naših LEGA i LEGICA koji se bore s problemima vida imaju priliku za sebe odabrati pakete s kombinacijom pregleda vida, kontaktnih leća, tekućine za čišćenje i održavanje kontaktnih leća.



Već u prvim danima akcije interes za akciju su pokazali brojni kupci. Najčešće se radi o ljudima koji su se odlučili zamijeniti naočale kontaktnim lećama. U Lensu kažu da je interes kupaca za ovu akciju premašio sva njihova očekivanja.

„Ljudi su zbrojili uštede koje mogu kod nas ostvariti i shvatili da priliku treba iskoristiti. Kroz ovu akciju pokušavamo osvijestiti kupce o činjenici da kupnja kontaktnih leća bez prethodnog pregleda i stručnog savjetovanja sa specijalistom znači kockanje sa zdravljem očiju. Kontaktna leća je strano tijelo u oku, te je za zdravo i sigurno nošenje nužno obaviti kontrolu leće na oku.“ kaže nam optometrist iz Očne optike Lens.

Odgovarajuće kontaktne leće moraju pružati idealnu vidnu oštrinu i korigirati postojeće refrakcijske pogreške oka kao što su kratkovidnost, dalekovidnost ili astigmatizam. Također moraju odgovarati vašoj zakrivljenosti oka.

lens 1 04

lens 1 05

lens 1 06

Pogodnosti za kupce u Lens su osigurali u suradnji s tvrtkom Splendor d.o.o. koja je zastupnik za AIR OPTIx kontaktne leće.
Kakve konkretno uštede akcija nudi Vam donosimo u nastavku. Odaberite paket za kontaktne leće po vašoj mjeri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MY FIRST CONTACT LENS PACK
AIR OPTIX kontaktne leće za mjesec dana korištenja + pregled vida = 200,00 kn

MEDIUM CONTACT LENS PACK
AIR OPTIX kontaktne leće za 4 mjeseci korištenja + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 397,00 kn (stara cijena 597,00 kn)
Kontaktne leće za 4 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 90 ml = 600,00 kn (stara cijena 835,00 kn)

BIG CONTACT LENS PACK
Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 600,00 kn (stara cijena 1000,00 kn)
Kontaktne leće za 7 mjeseca korištenja (torične) + pregled vida + Solocare aqua 360 ml = 950, 00 kn (stara cijena 1476,00 kn )

POKLON za sve korisnike akcije - dodatna vrijednost na CONTACT LENS pakete
Svim nosiocima kontaktnih leća se preporučuje uz leće imati i dioptrijske naočale. Za one kupce koji se odluče i na izradu novi dioptrijskih naočala poklanjaju dioptrijska stakla u vrijednosti 230 kuna.
* vrijedi za dioptrijske okvire cjenovnog razreda iznad 300 kuna

lens 1 08

VELIKA SMS NAGRADNA IGRA
Paralelno s akcijom kreće i nagradna igra u kojoj Splendor d.o.o. – zastupnik za AIR OPTIX kontaktne leće, za sve kupce koji se odluče na opciju BIG CONTACT LENS PACK nudi mogućnost sudjelovanja u SMS nagradnoj igri. Tekst SMS poruke: AIR OPTIX, br. računa, ime, prezime i adresa pošiljatelja na broj 60221 (2.40 kn/SMS) – obavezno čuvanje računa. Sudjelovanjem u nagradnoj igri imate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade.

• 1 x putovanje za dvoje u vrijednosti 10 000 kn
• 3 x sunčane naočale
• 5 x paket kontaktnih leća i otopina za 3 mjeseca

Sve što trebate znati o vrstama kontaktnih leća, njihovim materijalima i dizajnima te održavanju i nošenju leća ćete saznati kroz malu edukaciju koja je sastavni dio svakog prethodno ponuđenog paketa.

lens 1 12

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije u Lens i iskoristite CONTACT LENS PAKETE koji vam nude uštede.

Akcija CONTACT LENS PAKETI za nosioce kontaktnih leća traje od 24 . travnja do 1. lipnja 2017. godine.

Dočekali smo i prve zrake sunca. S njima su u Očne optike Lens stigli i najnoviji modeli sunčanih naočala. Preporučujemo Vam da ih isprobate. Modeli su mrak!

Očna optika Lens

Pavla Pejačevića 5; Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29; Osijek – 031 211 700
Web: www.lens-optika.hr
E - mail: [email protected]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!