Lens / Lens

Božićno darivanje u Očnim optikam Lens se nastavlja - POKLON svim kupcima novih naočala – 60% ili 80% POPUSTA na dioptrijske leće

Božićno darivanje u Očnim optikam Lens se nastavlja - POKLON svim kupcima novih naočala – 60% ili 80% POPUSTA na dioptrijske leće

U Očnim optikama Lens je krenula akcija u kojoj imate priliku uštedjeti 60% na dioptrijskim lećama ako dolazite sami u optiku po jedne naočale ili čak 80% ako dolazite u paru po dvoje naočale.

Za sve one koji se odluče kupiti nove naočale osiguran je i besplatni pregled vida. Pregled vida obavlja liječnik oftalmolog ili optometrist.

Oko odabira naočala koje će svojim oblikom i veličinom najbolje odgovarati će vam pomoći njihovi optičari koji na temelju dugogodišnjeg iskustva znaju ponuditi najbolje.

lens 2501 01

POSEBNA POGODNOST:

Popusti na dioptrijske leće: Svi kupci koji se odluče na izradu naočala u Očnim optikama Lens ostvaruju pravo na slijedeće pakete:
• PAKET ZA JEDNU OSOBU - 60% na kupovinu dioptrijskih leća - POKLON pregled vida
• PAKET ZA DVIJE OSOBE - 80% na kupovinu dioptrijskih leća - POKLON pregled vida
* akcija se odnosi na jednojakosne dioptrjske
* pogodnosti je moguće koristiti u slučaju kupovine dioptrijskih okvira cjenovnog razreda 200 kn i više iz ponude Očne optike Lens
Akcija traje do 15 veljače 2017. godine.

lens 2501 06

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao renomirana osječka optika prvo kupcima nudimo visoko kvalitetne Rodenstock leće. Svjesni nažalost teške financijske situacije, koje smo već duže vremena svi svjedoci, odlučili smo kupcima ponuditi da sami za sebe odaberu leća i razinu kvalitete. – kažu u Lensu.

Navratite u Očne optike Lens, uživajte u ugodnom ambijentu i ljubaznosti osoblja, a novim dioptrijskim naočalama uz odlične uštede imate priliku razveseliti sebe i svoje najdraže.

U njihovim optikama se možete naručiti na preglede pozivom na neki od telefona ili popunjavanjem obrasca narudžbe za pregled na službenoj web stranici optike. REDOVITI pregledi vida važni su kako bi se na vrijeme utvrdili eventualni problemi i spriječilo pogoršanje vida.

lens 2501 04

Očna optika Lens
Pavla Pejačavića 5 – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29 – 031 211 700
www.lens-optika.hr

lens 2501 05

   

    


Izdvojeno

Reci što misliš!