Lens / Lens

Lens Vam poklanja dioptrijsku leću i korekciju vida – akcija taje do kraja listopada 2016. godine

Lens Vam poklanja dioptrijsku leću i korekciju vida – akcija taje do kraja listopada 2016. godine

Godišnji odmori odavno su završili. Ljetne vrućine napustile su naš grad, lijepo vrijeme zamjenjuju kišni dani. Početak rujna zasigurno je zadao najveće muke školarcima koji su opet morali sjesti u školske klupe i marljivo krenuti iz početka.



Budimo iskreni, svi se potajno nadamo da će nam majčica priroda podariti još koji lijepi sunčan dan kako bismo mogli još malo uživati, prošetati Promenadom ljetnu shemu i naravno svoje omiljene sunčike.

Stara narodna izreka kaže „Sve što je lijepo kratko traje“, no da to ne mora biti tako poručuju nam trgovci i nagrađuju nas raznim popustima, baš kao da znaju da se depresija lošijeg vremena može vrlo lako riješiti dobrim shoppingom.

Prisjetimo se, preko ljeta smo sve razveselili odličnom akcijom sa sunčanim naočalama u kojoj smo svakom kupcu uz jedne kupljene sunčane naočale poklanjali druge, a na treće mu davali 50% popusta. Nakon ove akcije cijeli grad je furao sunčike iz Lensa.

Netom prije početka škole i svih ostalih radnih obaveza za sve kupce smo ponudilI FAMILY PAKETE skrojene po mjeri kako pojedinca tako i po mjeri cijele obitelji.

Sada u mjesecu listopadu u našim optikama je opet krenula luda akcija. Ovaj put vam uz uvjet kupovine dioptrijskog okvira poklanjamo jednu dioptrijsku leću. Hm, jednu????? Na prvu ruku pomalo iznenađujuće, no kada malo realnije sagledate situaciju odlična stvar, minimalna ušteda je 110 kn, a maksimala može dosegnuti i 1000 kuna – ovisno o tome kakve leće želite ugraditi u svoj okvir. Akcija se odnosi na jednojakosne leće iz programa Rodenstok i Dea Lens project. Osim lećama, kupce koji se odluče koristiti pogodnosti iz ove akcije darujemo besplatnim pregledom/korekcijom vida kod optometriste što osigurava dodatnu uštedu od minimalno 150 kuna.

Ova akcija će trajati kraja mjeseca listopada. Prilika za uštedu u našim optikama je mnogo. Posjetite nas i razbistrite svoj vid, jer kako kaže naš slogan „Vidjeti bolje, znači živjeti bolje“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očna optika Lens
P.Pejačevića 5, 31000 Osijek - 031 / 367 - 090
Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek- 031 / 211 – 700

www.lens-optika.hr

lens 01

   


Izdvojeno

Reci što misliš!