Lens / Lens

Nova akcija, nova prilika za uštedu u Očnoj optici Lens

Nova akcija, nova prilika za uštedu u Očnoj optici Lens

U prodavaonicama Očne optike Lens se odvija posebna čarolija! Opet nagrađuju svoje kupce. S prvim danima jeseni krenula je akcija unutar koje svi kupci uz obavljen oftalmološki pregled na poklon dobiju kontaktne leće za dva mjeseca korištenja.

Akcija je pokrenuta s ciljem da se svojim kupcima pokaže kako korištenje leća u današnje vrijeme može biti vrlo jednostavno i praktično, a posebno za vrijeme bavljenja sportom ili nekim drugim oblikom tjelesne aktivnosti kada nošenje naočala stvara problem.

Baš kao i većina tehnologije kontaktne leće su znatno napredovale tijekom posljednjih godina. Nova tehnologija u izradi kontaktnih leća pruža osobama koje imaju problema s vidom zdravlje i udobnost. Novije generacije kontaktnih leća kombiniraju kisik, vlagu i ultra glatku površinu za zdrav, prirodan osjećaj i izvanrednu udobnost.

Svjesni činjenice i poučeni iskustvom da danas nošenje kontaktnih leća može olakšati život osobama koje imaju problema s vidom odlučili smo ih potaknuti kako bi probali što znači nositi kontaktne leće.

Kupcima se nudi mogućnost odabira paket: pregled vida + AIR OPTIX kontaktne leće i Solocare aqua tekućinu za održavanje kontaktnih leća.  Kupac uz tri kljupljene Air optix kontaktne leće dobiva jednu probnu leću na poklon. Uštedama kroz ovaj paket za sebe osiguravava BESPLATNE LEĆE za dva mjeseca korištenja.

Ova akcija u Očnim optikama Lens traje do 30. studenog 2015. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponudi imamo i multifokalne leće. Većina ljudi ne zna da kontaktne leće mogu biti i progresivne (multifokalne), odnosno da iste kontaktne leće mogu ispravljati vid i na daljinu i na blizinu. No, to je istina; novi modeli multifokalnih kontaktnih leća se dizajniraju svake godine za ljude s prezbiopijom, prirodnim stanjem izazvanim starenjem, tokom kojeg očna leća postepeno gubi svoju elastičnost i mogućnost fokusiranja na bliske objekte.

Ukoliko ste već prepoznali prve simptome prezbiopije, niste sami. Prije ili kasnije, gotovo svi zatrebaju pomoć pri čitanju na blizinu, obično nakon 40-te godine života.

Predažemo svim čitateljima koji vide svoj interes u ovome da rezerviraju termin pregleda na broj telefona 031 367 090 ili da nas posjete u nekoj od naših poslovnica.

Iz Lensa Vam poručuju da vidjeti bolje znači živjeti bolje.

Očna optika Lens| P.Pejačevića 5, Ulica Hrvatske Republike 29, Osijek

  


Izdvojeno

Reci što misliš!