Lens / Lens

AKCIJA u Lensu: ''Ljeto nam se vratilo u grad''

AKCIJA u Lensu: ''Ljeto nam se vratilo u grad''

Ljeto nam se vratilo i napokon su na redu sunčani dani sa puno zabave, odmora, sunčanja i plaže. U suncu je moguće uživati i bez neželjenih posljedica ukoliko se pravilno i na vrijeme zaštitimo.



Stoga, Očna optika Lens ovo ljeto časti tebe i tvoju ekipu sa sunčanim naočalama! Ukoliko u periodu od 08. srpnja do 07. kolovoza 2015. godine kupiš jedne sunčane naočale u jednoj od naših očnih optika, druge dobiješ GRATIS, a na treće ti darujemo čak 50% popusta!

Sunčane naočale su mnogo više od običnog modnog dodatka, a najvažnija funkcija im je zaštita zdravlja oka i okolnog tkiva od djelovanja sunca. UV zrake najopasnija su sunčeva svjetlost jer se odbijaju od visoko reflektirajućih površina poput snijega, vode, pijeska, ali i pločnika.

Premaz na leći koji blokira UV zrake je proziran, tako da tamnija stakla ne znače nužno i veću zaštitu. Same sunčane naočale najbolje je kupovati u očnim optikama koje garantiraju potpunu zaštitu oka bez neželjenih posljedica.

Također, uz standardne leće postoje i polarizirane leće koje smanjuju odsjaj i filtriraju sunčevu svjetlost koja se odbija od površine poput vode. Odličan su izbor za nautičke ili vodene sportove, no istovremeno su loše za precizan vid pri pogledu na mobitel ili računalo.

Dođite u poslovnice Očne optike Lens i odaberite naočale samo za Vas ili popuste podijelite sa prijateljima. Bitno je još napomenuti da popust od 50% na treće sunčane naočale moguće je iskoristiti do 30. rujna 2015. godine.

S veseljem Vas očekujemo u poslovnicama na adresi P. Pejačevića 5 i u Ulici Hrvatske Republike 29 (Kappa centar)!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!