Prodavaonica 1 - P.Pejačevića 5, 31000 Osijek tel/fax: 031 / 367 - 090 *** Prodavaonica 2 - Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek tel/fax: 031 / 211 - 700
  • lens1.jpg
  • lens2.jpg
  • lens3.jpg
  • lens4.jpg
  • lens5.jpg
Prodavaonica 1 - P.Pejačevića 5, 31000 Osijek tel/fax: 031 / 367 - 090
Prodavaonica 2 - Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek tel/fax: 031 / 211 - 700
E - mail: optika.lens@gmail.com Web: www.lens-optika.hr

Očna optika Lens

Očna optika Lens - paketi za nosioce kontaktnih leća + velika SMS nagradna igra

lens 1 03

Očna optika Lens kroz svoje kontinuirane akcije opet kupcima nudi zanimljive uštede. Ovaj put je velik broj naših LEGA i LEGICA koji se bore s problemima vida imaju priliku za sebe odabrati pakete s kombinacijom pregleda vida, kontaktnih leća, tekućine za čišćenje i održavanje kontaktnih leća.

   

AKCIJA STARO ZA NOVO - U Očnim Optikama Lens otkupljuju Vaše stare naočalne dioptrijske okvire za 230 kuna

STARO ZA NOVO

S ciljem poticanja ljudi na društveno odgovorno ponašanje i štednju u ovim teškim vremenima, u Očnoj optici Lens, krenula je nova akcija ZAMJENA STARO ZA NOVO. Svi kupci koji donesu stare okvire dobivaju jedan par jednojakosnih dioptrijskih leća na poklon. 

   

Božićno darivanje u Očnim optikam Lens se nastavlja - POKLON svim kupcima novih naočala – 60% ili 80% POPUSTA na dioptrijske leće

lens 2501 02

U Očnim optikama Lens je krenula akcija u kojoj imate priliku uštedjeti 60% na dioptrijskim lećama ako dolazite sami u optiku po jedne naočale ili čak 80% ako dolazite u paru po dvoje naočale.

   

Lens Božićna lutrija - 41 dobitna srećka čeka na vas!

lens bozic 01

U prosincu, mjesecu darivanja kada volimo dobivati, ali i dijeliti poklone Očna optika Lens nagrađuje vašu vjernost koju ste iskazivali tijekom godine. Svakog dana u nekoj od poslovnica Očne optike Lens možete odigrati „Božićnu lutriju“ i osvojiti vrijedne nagrade.

   

Lens Vam poklanja dioptrijsku leću i korekciju vida – akcija taje do kraja listopada 2016. godine

lens 02

Godišnji odmori odavno su završili. Ljetne vrućine napustile su naš grad, lijepo vrijeme zamjenjuju kišni dani. Početak rujna zasigurno je zadao najveće muke školarcima koji su opet morali sjesti u školske klupe i marljivo krenuti iz početka.

   

Očna optika Lens osigura vam nove obiteljske uštede

lens kolovoz 02

Svakom je potreban je odmor, da se opusti, na kratko vrijeme odmakne od problema s kojima se suočava u svakodnevici. Velik broj ljudi, ovo ljeto, osvježenje je pronašlo na moru ili nekoj egzotičnoj destinaciji van zemlje. Neki su svoje utočiste potražili u planinskom zraku, a neki u udobnosti svoga doma ili vikendice u krugu obitelji i prijatelja.

   

Nova akcija u Očnoj optici Lens - Povedi svog legu ili svoju legicu u Lens i uštedi pri kupovini sunčanih naočala

lens 01

Već svima dobro znana prošlogodišnja akcija sa sunčanim naočalama opet se provodi u Očnoj optici Lens. Povedite svog legu ili još bolje svoju legicu u Lens, kupite jedne sunčike, a oni Vam druge poklanjaju.

   

U Lensu svim Legama i Legicama - kupcima sunčanih naočala poklanjanju poklon bon od 300 kn

lens 01

Sunčane naočale imaju i važnu estetsku ulogu. Uz to što su korisne, mogu biti ukras svakom licu, pomladiti nas, postrožiti, naglasiti osobnost, omekšati naš izgled i slično.

   

Lens paketi s pogodnostima skrojeni po mjeri kupca

lens veljaca

Očna optika Lens svojim konstantnim akcijama uvijek kupcima nudi zanimljive uštede. Ovaj put je velik broj naših LEGA i LEGICA koji se bore s problemima vida imaju priliku uštedjeti na brojnim poljima.

   

Kupite jedne dioptrijske naočale u Očnim optikama Lens, a oni vam druge poklanjaju

2 lens akcija 01 2016

Blagdansko darivanje u Očnim optikama Lens još nije završilo. Platite jedne dioptrijske naočale s ugrađenim dioptrijskim lećama, a oni vam druge poklanaju.

   

Stranica 1 od 4