Kultura / Ostalo-Kultura

Audicija za sudjelovanje u mjuziklu "Josip i kričave boje njegovih snova"

Audicija za sudjelovanje u mjuziklu

U srijedu, 21.9. i četvrtak, 22.9.  u Dokkici u vremenu od 17 do 21 sat održava se audicija za sudjelovanje u raskošnom biblijsko-povijesnom mjuziklu „Josip i kričave boje njegovih snova".

Josip i kričave boje njegovih snova jedan je od najpoznatijih mjuzikala svih vremena, zasigurno i zato što je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, jedan od najuglednijih skladatelja ovog žanra, a tekst Tim Rice (poznat po scenariju za Disneyev animirani film "Kralj Lavova").

Na Broadwayu je do sada izveden gotovo 1000 puta, a međunarodno kazalište CornerstoneArts, u režiji poznatog redatelja Richarda Monteza, uspješno ga izvodi u preko tridesetak zemalja diljem svijeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

CornerstoneArts namjerava predstavu izvesti u prosincu u Osijeku i to isključivo s amaterima koji žele prihvatiti izazov sudjelovanja u mjuziklu visoke produkcije i rada s renomiranim redateljem.

Prethodno iskustvo nije neophodno, a mogu se prijaviti mladi u dobi od 16-35 godina, te djeca u dobi od 5-8 godina.

dokkica6

Iz pisma kandidatima Richarda Monteza, redatelja

...Na audiciji općenito zamolimo kandidate da pjevaju, plešu i/ili čitaju određeni ulomak iz scenarija. Naravno da ne tražimo samo čitanje, to svatko može. Mi Vas pozivamo da na audiciji na najbolji mogući način riječima udahnete život. Nemojte se bojati treme ako vam je ovo prva audicija, i većini ostalih kandidata to može biti prvi put. Samo uživajte u postupku, a mi ćemo pronaći mjesto u produkciji koje će na najbolji mogući način istaknuti Vaše talente i vještine. Ponekad ćemo morati ustrajati na određenom tipu osobe za neku od uloga, pa, ako je baš Vi ne dobijete, to ne mora značiti da niste bili dobri. Vjerojatno nećemo moći uključiti svakog na pozornicu, no budite sigurni da su i ostale uloge u stvaranju ovako kompleksne i zahtjevne predstave vrlo zanimljive, uzbudljive i nadasve vrijedne i korisne..."

josip_495


Izdvojeno

Reci što misliš!