Kultura / Ostalo-Kultura

VIDEO: Otvorena Ernestinovačka kolonija

VIDEO: Otvorena Ernestinovačka kolonija

Još jedna likovna kolonija Ernestinovo sinoć je otvorena prigodnim programom, ali i izložbom duboreza u Galeriji Petar Smajić, no to je tek djelić bogatog programa koji očekuje sve oni koji će i ove godine posjetiti koloniju i to sve do nedjelje 7. kolovoza.

Ono što je najznačajnije svakako je stvaranje umjetnika, a ove godine na koloniju je stiglo 11 slika i 11 kipara,a po prvi puta s njima će stvarati i sedam slikarica iz ernestinovačke slikarske škole. Tema ovogodišnjih uradaka bit će Slavonija, a djela će nakon što ih izrade vrijedne umjetničke ruke bit  10-tak dana izložena u u parku ispred galerije, a potom u parku i na izabranim lokacijama u samom Ernestinovu.
Osim u stvaralaštvu Ernestinovčani i njihovi gosti u narednim danima moći će uživati I u bogatom zabavno glazbenom programu. Uz ostalo sutra će biti organizirana vožnja na magarcima i ponijima i to s početkom u 20 sati, dok će u utorak s početkom u 20 sati  30 minuta biti održan koncert Prve Lige. U četvrtak će od 14 do 18 sati biti će organizirana i radionica za djecu i to u prostoru parka, dok će u petak biti upriličen prigodan program u povodu Dana pobjede

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



TEKST I VIDEO: stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!