Kultura / Ostalo-Kultura

Osijek dobiva novu kulturnu manifestaciju - Kazališni maraton

Osijek dobiva novu kulturnu manifestaciju - Kazališni maraton

Radi obogaćivanja kulturnoga života Osječana, Grad Osijek osmislio je novu kulturnu manifestaciju – Kazališni maraton.

Radi se o manifestaciji u kojoj igraju predstave osječkih i gostujućih kazališta, odnosno kazališnih skupina iz zemlje i inozemstva. Kroz osječka će kazališta – od 15. do 17. ožujka – prolaziti brojni posjetitelji i ansambli, koji će uz glumu, ples i zabavu živjeti zajednički kazališni san prilagođen svim uzrastima.

Predstave će se održavati u osječkom HNK-u i Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Cijena ulaznice je simboličnih 10kn, a kupiti ih možete na blagajnama navedenih kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PROGRAM:

U HNK-u će 15.ožujka biti odigrana  komedija "Ukroćena goropad", gostujućeg Narodnog pozorišta iz Subotice. Sutradan, 16.ožujka u 10,00 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića moći će se pogledati predstava za djecu "Pale sam na svijetu", a već od 11,00 sati u HNK-u ponovno predstava Ukroćena goropad, subotičkog pozorišta. U podne u Dječjem kazalištu predstava za djecu "Tobija", a navečer u 19,00 sati u istom kazalištu drama "Konstelacije", s prošlogodišnjeg Osječkog ljeta kulture. U HNK-u, istu večer u isto vrijeme, u 19,00 sati, posjetitelji će moći uživati u komediji "OtpisaNE", koju će izvesti članovi kazališta Moruzgva i gradskog kazališta Scena "Gorica". Ista je predstava i na repertoaru u 21,00 sat u HNK-u.

17.ožujka, u 10,00 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, održat će se predstava za djecu "Wanda Lavanda", koja će biti ponovljena i u 11,30. Komediju "Sumnjivo lice" pogledajte u podne u HNKu-u, a u 18 sati crnu komediju "Richard III grbavi".

Teatar Exit, u Dječjem kazalištu od 19,00 sati gostuje s predstavom "Kako misliš mene nema?", a monokomedija "Ćiro" od 21,15 u HNK-u zaključit će prvi kazališni osječki maraton.

program1

program1

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!