Kultura / Ostalo-Kultura

Osječanin Darko Balaš u polufinalu Međunarodnog natječaja u poeziji

Osječanin Darko Balaš u polufinalu Međunarodnog natječaja u poeziji

Darko Balaš, pjesnik i pisac iz Osijeka, došao je do polufinala Međunarodnog natječaja u poeziji koji je organizirala web i internet stranica književnog portala "Pisci i Književnost."

Inače, magistar ekonomije, edukator i stručnjak u menadžmentu, neumorni i talentirani je poeta koji vraća poeziji davno izgubljenu čaroliju i zaboravljenu ljepotu.

Na radost ljubitelja pisane riječi, Darko Balaš na na svojoj službenoj Facebook stranici "Poezija, tekstovi i pjesme ljubavi Darko Balaš", https://www.facebook.com/PoezijatekstovipjesmeDarkoBalas/, objavljuje stihove prepune nadahnuća, stihove kojima promovira ljubav, čežnju, romantiku, baš koliko patnju i ranjivost. Stranicu svakodnevno prati preko dvadeset tisuća njegovih poklonika iz cijelog svijeta. U pripremi je njegova prva zbirka pjesama.

Dobitnik je nagrade za pjesmu ''Voljeti nju bilo je lako'' na natjecanju književnog portala i časopisa "Književnost uživo" te dobitnik druge nagrade za pjesmu "Komadić srca" portala književnosti pod nazivom "Pisci i Književost" gdje je po drugi put došao među dvadeset izabranih.

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!