Kultura / Ostalo-Kultura

Pronađi Bijelog zeca u GISKO

Pronađi Bijelog zeca u GISKO

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira tjedan aktivnosti ''Od petka do Velikog petka'', koji se održava od 15. do 22. ožujka 2011. godine.

Aktivnosti će se održavati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima s početkom u 17:00 sati te posljednja aktivnost u nizu u 11:00 sati. Posebnu aktivnost koji bi odvojili je ona u petak, 22. travnja koja se zove Pronađi Bijelog zeca. Treća tradicionalna utrka/igra/potraga za bijelim zecom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od mnoštva šarenih zečeva koji će biti u knjižnici, postoje 3 bijela koja su dobitna. Cilj ih je pronaći i za to osvojiti nagradu. Papirnati će se zečevi nalaziti u knjižnici i oko knjižnice. Početak je događaja u 11:00 sati.

cee216b17ae24514fb6b5fb9c97fb228.jpg

GISKO snizio cijene za upis

Prigodom predstojećih uskrsnih blagdana, za upis u Gradsku i sveučilišnu knjižnicu Osijek od 18. travnja do 23. travnja 2011. godine utvrđuje se sljedeća visina godišnjih članarina:

Individualna članarina:

• djeca, redovni studenti, umirovljenici................. 50 kn

• redovni članovi....................................................70 kn

Obiteljska članarina:..............................................90 kn

Navedeni se popust odnosi na upis novih članova i na obnovu dosadašnjih članarina u navedenom razdoblju. Članirana vrijedi godinu dana od trenutka upisa, a učlaniti, odnosno obnoviti dosadašnju članarinu, može se na posudbenim odjelima Knjižnice.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!