Putujte na 60. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Putujte na 60. Međunarodni beogradski sajam knjiga

sajam-knjiga-beograd

Osječka ekipa RUGADCHINA BOOKING i ove godine vas vodi na "MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA - BEOGRAD 2015".

Međunarodni beogradski sajam knjiga jedna je od najstarijih i najvažnijih književnih manifestacija u regiji. Za posjetitelje, ljubitelje pisane riječi, Sajam knjiga je jedinstvena prilika da na jednom mjestu pronađu, i uz posebne sajamske popuste kupe knjige koje ih zanimaju, kao i da upoznaju omiljene i otkriju nove autore i prisustvuju na nekom od brojnih pratećih programa kao što su okrugli stolovi, susreti s piscima, tribine, radionice...

Polazak je u subotu 31.10. u 06:30 ispred Bille na Sjenjaku, a povratak je isti dan u večernjim satima. Nakon posjeta sajmu, planiran je odlazak u centar grada autobusom gdje će svatko moći iskoristiti svoje slobodno vrijeme.

Cijena puta je 120kn (put + ulaznica), a prijave su u FB INBOX ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

NAGRADNA IGRAJednom sretnom čitatelju poklanjamo besplatan put na Sajam knjiga. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Međunarodni sajam knjiga u Beograd.

DOBITNICA:
Kristina Točka Birovljević

SiB.hr

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr