Kultura / Koncerti - kultura

Koncert Ricardo Luquea i Aldemaromania tria + nagradna igra

Koncert Ricardo Luquea i Aldemaromania tria + nagradna igra

Koncertna agencija Golf i Ricardo Luque, priznati pjevač latino glazbe - ex pjevač Kubizma, Vas pozivaju na vrhunski doživljaj u jazz klubu Oxygene u Osijeku, četvrtak 25.10.2012. sa početkom u 21 h. Ulaznice se mogu kupiti već od ponedjeljka u klubu Oxigene po cijeni od 40 kn.

Aldemaromania trio & Ricardo najnoviji je projekt svestranog glazbenika Ricarda Luquea i njegovih prijatelja, prokušanih i vrsnih instrumentalista Julija Njikoša, Jurice Štelme i Borne Šercara - četiri glazbenika koji su svoju kvalitetu dokazali i u jazzu i u klasičnoj glazbi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čitav projekt posvećen je venezuelanskom skladatelju, pijanistu, aranžeru i dirigentu Aldemaro Romeru (1928. - 2007.). Aldemaro Romero stvorio je u venezuelanskoj glazbi novi glazbeni izričaj poznatiji pod nazivom "Onda Nueva" (Novi val), koji je proizašao iz joropoa (glazbeni stil iz Venezuele sličan valceru) i brazilske bossa nove.

Aldemaromania je posveta velikom glazbenom opusu Aldemara Romera i glazbi Venezuele u umjetničkoj interpretaciji ovog četverca latin jazza. Ricardo Luque - vokal; Julije Njikoš - glasovir; Jurica Štelma - kontrabas; Borna Šercar – bubnjevi.

Vidimo se u četvrtak 25.10.2012. u jazz klubu Oxygene!

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu za vrhunski koncert. Upišite ovdje u komentar Želim uživati u vrhunskome jazzu.

Dobitnici nagradne igre su:

Sanela Delićeva
Dunja Straka[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!