Kultura / Kazaliste

Poklon-bonovi za predstave osječkog HNK

Poklon-bonovi za predstave osječkog HNK

Početkom nove sezone vodstvo osječkog HNK aktualiziralo je akciju kupnje poklon-bonova za njihove predstave i druge programe, koji su prvi put uvedeni uoči Božića prošle godine.

Dakle, ako nekome želite kupiti dar koji nije uobičajen, ali je atraktivan, osječki HNK ponovno nudi rješenje: kupnju poklon-bonova koje će drage osobe moći iskoristiti za gledanje željenih predstava tijekom nove kazališne 2011./2012. sezone.

-Ove godine poklon-bonove smo lijepo redizajnirali. Na prednjoj strani nalaze se fotografije i kadrovi iz nekoliko kazališnih predstava koje su nam na repertoaru te jasna poruka “Ne želimo se reklamirati. Krajnje jednostavno – volite kazalište!”, a na stražnjoj strani je prigodna poruka, informacija o kratkim dostignućima i programima HNK te “kućica” za upisivanje željenog iznosa. Bon može biti na različite iznose, ovisno o željama i potrebama: 50, 100, 200, 300, 500 kuna i više. On je lijep dar za različite prigode; rođendane, godišnjice i drugo - napominje Dražena Vrselja, upraviteljica marketinga i prodaje HNK.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U postavljenim okvirima darovani će moći pogledati onoliko predstava koliko im se uklapa u poklon-bon, po cijeni ulaznice za željeni program.

Recimo, bon od 300 kuna može pokriti dvije premijerne karte od 150 kuna ili šest predstava po 50 kuna. Za bilo koju predstavu u bilo kojem terminu. Dakle, poklon-bon je višestruko iskoristiv. Na blagajni se građani mogu dogovoriti i dobiti predstave i programe koje žele, čak i premijerne, a čija se cijena ulaznica uklapa u to. Tu mogu ući i ulaznice za atraktivna gostovanja, primjerice za Krležine dane u prosincu. Razlika se može nadoplatiti, ali ne vraćamo novac ako netko ne iskoristi cijeli iznos na bonu”, ističe Vrselja.

 

T.Levak (Glas Slavonije)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!