Food Eliminator u kinu Urania

Food Eliminator u kinu Urania

foodeliminator

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije „Lud, zbunjen, normalan“ nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim mrežama buneći se što u novim epizodama nema lika kojeg su mnogi smatrali najvažnijim i najduhovitijim likom serije. Ne čudi stoga što je ova „ludilo“ predstava pobudila veliki interes kod hrvatske publike i već možemo reći da će biti najprodavaniji hit bosanske komedije u 2014. godini.

Predstava prati sudbinu simpatično glupavog „Food Eliminatora“ (Milan Pavlović) i njegove obitelji, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, što mu na kraju i polazi za rukom. Upoznajemo u predstavi njegove roditelje, majku koju glumi Haris Gigo Aljević, oca Mehmeda kojeg utjelovljuje Slaven Vidak i sestru Dinu (Staša Dukić) koja sanja da će postati Severina. Milan je otputovao u Brazil gdje je dobio posao iz snova, „uništava“ svu hranu koju zaplijene brazilski carinici, a koju turisti naših krajeva pokušavaju „prošvercati“ u Brazil.

Nakon salvi smijeha koje su ponajviše uzrokovale slike s fotomontažama Milana i poznatih ličnosti s domaće estradne i političke scene, ali i česte glazbene sekvence s koreografijom i to sve sa Severininim hitovima kojima sestra Dina kažnjava svoju obitelj kad su neposlušni, odjednom nas je dočekao neočekivano ozbiljan kraj.

Hrvatski građani će imati priliku pogledati predstavu diljem Hrvatske i oduševiti se, ponovno, sa najgledanijim humorističnim bosanskim glumcem.

Virovitica 22.03. - Kazalište Virovitica u 19.30h - 60 kn
Slavonski Brod 25.03. - KKD "Ivana Brlić Mažuranić" u 19.30h - 60 kn
Vinkovci 26.03. - Gradsko kazalište "Joza Ivakić" u 19.30h - 60 kn
Osijek 27.03. - Kino Urania u 19.30h - 60 kn
Đakovo 28.03. - Centar za kulturu Đakovo u 19.30h - 50 kn

Više info o ulaznicama OVDJE.

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja