Kultura / Kazaliste

'Crnogorac u krevetu' stiže u Osijek

'Crnogorac u krevetu' stiže u Osijek

Hrvatska publika nezasitna je crnogorskim urnebesnim komedijama te ponovno želi vidjeti „Crnogorca u krevetu“. Predstava će se održati u Kinu Urania dana 07.03. s početkom u 19.30h i 22h. 

Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na naše pitanje glumca da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara: „Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već osam predstava „Crnogorac u krevetu“ i „Petkove muke“  i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju „urnebesnom komedijom“, a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…“

Ukoliko se želite uvjeriti da se, uistinu, nećete prestati smijati puna dva sata, dođite na jednu od predstava u Vašem gradu ili u neposrednoj blizini.

Riječ je o poznatoj komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. U predstavi glumi najpoznatiji crnogorski glumac Peđa Šuškavćević i Lala Novaković. 

Cijena ulaznica 50,00 kn

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Urnebesna kazališna predstava "Crnogorac u krevetu" u izvedbi sjajnog Peđe Šuškavćevića iz crnogorskog pozorišta Montescena koja će se održati dana 7.3. u 19:30 je rasprodana. Zbog velikog interesa publike organizirali smo dodatnu izvedbu u 22 sata. Ulaznica za tu izvedbu još ima i mogu se kupiti na blagajni kina Urania ili rezervirati na broj telefona kina Urania 031 205 507, telefon Uprave 031 205 501, preko Kinematografi Osijek fb grupe ili page-a, maila: [email protected], [email protected] ili web platforme Kinematografa Osijek.

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 3x1 ulaznicu za predstavu. U komentar upišite Želim gledati Crnogorca!

Dobitnici su: Ana Zidar, Sanja Prekodravac i Ana Mikulić[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!