Kultura / Kazaliste

Rasprodano Labuđe jezero

Rasprodano Labuđe jezero

U svijetu gdje se svi brzo kreću, ruski carski balet je zahvaljujući svojoj eleganciji i profinjenosti i danas ostao kao jedan od izuzetnih simbola Rusije.

Danas, Mariinsky Ballet je diljem svijeta prepoznata kao jedna od najboljih svjetskih baletnih kompanija. Ansambl je formirala najveća svjetska balerina svih vremena: Maja Plisetzkaja.

[blockquote]Spektakl ruskog carskog baleta "Labuđe jezero" je rasprodan.
Pripremljeno je još samo 100 ulaznica za parter koje će se prodavati na ulazu u dvoranu Gradski vrt od 17:00 do 19:00 sati.
Vrata dvorane Gradski vrt otvaraju se u 17:30, a izvedba počinje u 19h.[/blockquote]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


U Osijek dolaze sa svojom fenomenalnom izvedbom Labuđeg jezera, gdje kao solisti nastupaju Șeveliova Lina i Nariman Bekzhanov.
Jeste li spremni iskusiti bogatu povijest protkanu modernim elementima, čaroliju pokreta koji oslikavaju strast plesača te postati dio te povijesti?
Labuđe jezero je balet u 4 čina koji je skladao Petar Iljič Čajkovski. Princ Siegfried zaljubljuje se u Odette, kraljicu labudova koja je pod kletvom zlog čarobnjaka Von Rothbarta. Princ joj obećaje da će se vratiti po nju i spasiti je, no čarobnjakova kći Odile vodi princa na krivi put.
Kako se raspliće priča i što se događa s ljubavnim parom možete vidjeti uživo, jer Carski ruski balet dolazi izvesti ovaj baletni i umjetnički spektakl u Osijek, u dvorani Gradski vrt, 30. siječnja 2014. godine u 19h.

Cijena pojedinačne ulaznice za parter je 120 kn, za tribine 90 kn, a u VIP loži 200 kn.

Ulaznice se mogu kupiti putem on-line sustava Entrio ili u uredu agencije LUMINIS (Županijska 1, prvi kat) radnim danom od 9 do 20 sati. Pretprodaja kreće od ponedjeljka, 16. prosinca 2013. godine. 

 

Poveznica za online kupovinu ulaznice:
https://www.entrio.hr/event/spektakl-labudje-jezero-ruski-carski-balet-1095

Facebook događaj:
https://www.facebook.com/events/224589384379933

http://luminis.com.hr/

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 3x1 ulaznicu za balet. U komentar upišite Želim gledati ruski carski balet i Labuđe jezero - peti krug nagradne igre.

Dobitnici prvi krug: Davorin Černoga, Maja Bakota i Katarina Šunić

Dobitnici drugi krug: Ivona Ervačić, Martina Antunović i Sonja Smojaver

Dobitnici treći krug: Jelena Lipovac, Korina Karla Dragoje i Adrijana Novoselec (umjesto nje Gorana Cerovečki)

Dobitnici četvrti krug: Ela Kovač, Anica Galo i Barbara Petrović

Dobitnici peti krug: Ivan Vidaković, Ana Marija Ravnjak, Nikita Zlikovski[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!