Kultura / Izložbe

Udruga Druga scena nudi besplatan izložbeni prostor za umjetnike

Udruga Druga scena nudi besplatan izložbeni prostor za umjetnike

Udruga Druga scena poziva sve mlade neafirmirane umjetnike iz Osijeka i okolice koji se izražavaju kroz slikarstvo, kiparstvo, fotografiju i žele svoje radove pokazati drugima da se prijave na natječaj i za svoje samostalne izložbe rezerviraju jedan od termina u novoj izložbenoj sezoni. Izložbeni prostor Udruge nalazi se u Sunčanoj 8 (CB Voodoo) i djela svakoga od autora bit će izložena dva tjedna.

udruga druga scena 495

Za mlade je umjetnike postavljanje izložbe potpuno besplatno, a ne neplaćuje se niti ulazak na izložbu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve što je potrebno jest:

- poslati prijavu s kratkim opisom umjetničkih djela (još bolje s nekoliko uradaka u .jpeg formatu)
- osobne podatke (ime, prezime, godina rođenja...)
- broj mobitela

Na e-mail adresu [email protected]  ili kontaktirati putem Facebooka. Jasno, zainteresirani se mogu javiti i osobno u Sunčanu 8!

[blockquote]Udruga Druga scena svojim brojnim aktivnostima nastoji održavati razne grane umjetnosti na dostojnoj razini za grad u kojem živimo. Svjesni da u našoj sredini postoji velik broj kreativaca, želimo ih potaknuti da svoj talent ne shvate olako. Prostori Druge scene na raspolaganju su svima koji svoje radove žele izložiti/prezentirati sugrađanima. Podržavamo fotografe, slikare, književnike, performere, glazbenike i sve ostale umjetnike koji imaju želju pokazati što stvaraju.[/blockquote]

Druga scena je upalila reflektore i čekamo da stanete pod njih!

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!