Kultura / Izložbe

Otvorenje izložbe "Najljepša turistička razglednica grada Osijeka"

Otvorenje izložbe

Od početka srpnja, Avenue Mall Osijek i web portal OsijekOnline pozivali su sve zainteresirane da fotkaju grad na Dravi i prijave svoje fotografije na foto natječaj za najljepšu turističku razglednicu grada Osijeka.

Pristiglo je gotovo 600 prekrasnih radova od skoro 250 autora. Odabrano je 68 fotografija koje prikazuju Osijek na najzanimljiv način. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu od predstavnika portala, Turističke zajednice grada Osijeka, glavnog pokrovitelja Avenue Mall Osijek, Foto kluba Osijek, te Grada Osijeka donijelo je odluku o 10 njima najljepših fotografija, a potom bodovanjem i odluku o najljepšom od svih. Nagradu za prvo mjesto 10 000 kn osigurao je Avenue Mall Osijek, glavni pokrovitelj natječaja.

Pozivamo sve ljubitelje dobre fotografije na otvorenje izložbe i svečanu dodjela nagrada koja će se održati u Avenue Mallu u subotu, 01. listopada u 18 sati uz druženje s autorima fotografija, ugodnu glazbu i degustacije Iuris vina i Podravka instant „2u1" čajeve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izložba će biti postavljena u istom prostoru tijekom cijelog listopada, tako da pozivamo sve posjetitelje Avenue Malla da prošeću novom promenadom i uživaju u prekrasnim prizorima našeg grada.

najljepsa_razglednica1_495
1.nagrada - Mario Romulić

najljepsa_razglednica2_495
2.nagrada - Boris Žulj

najljepsa_razglednica3_495

3.nagrada - Dražen Stojčić   


Izdvojeno

Reci što misliš!