Kultura / Kazaliste

Poklanjamo ulaznice za Pinokia u DJK Osijek

Poklanjamo ulaznice za Pinokia u DJK Osijek

Nakon doista velikog zanimanja za najnoviji premijerni naslov Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, poznatu priču o drvenom lutku Pinokiju prošle nedjelje, predstava će se ponovno za sve zainteresirane izvesti u srijedu 4. studenoga s početkom u 18 sati.

Po dječjem romanu Carla Collodija tekst je napisao Damir Mađarić koji potpisuje i režiju predstave, a u predstavi igraju Đorđe Dukić, Edi Ćelić i Mirel Huskić. Autorsku ekipu čine još i scenografkinja Marta Crnobrnja, kostimografkinja Marija Šarić Ban, lutke je osmislila Ria Trdin, a glazbu Igor Karlić.

Riječ je o koprodukcijskoj predstavi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića s Gradskim kazalištem Joza Ivakić iz Vinkovaca. U ovoj predstavi djeca mogu naučiti da je odrastanje proces koji je i tužan i radostan i naporan i da roditelji možda nisu uvijek krivi za sve, te da za svaki problem postoji rješenje. Predstavu igraju u slobodnoj prodaji te za studente Filozofskog fakulteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta od 8 do 15 sati ili ih rezervirati na broj 501-485 i mejl [email protected]

[important title=Nagradna igra]Poklanjamo 3x2 ulaznicu za predstavu Pinokio. U komentar upišite: Želim voditi klince na Pinokia u DJK Osijek.

Dobitnice su: Elvira Milovac Jakobek, Tatjana Kremer i Doris Mlinarić[/important]

     


Izdvojeno

Reci što misliš!