Kultura / Ostalo-Kultura

26. Željino sijelo u STUCu

26. Željino sijelo u STUCu

Tradicionalno 26. "ŽELJINO SIJELO" u organizaciji Hrvatsko kulturno umjetničkog društva "Željezničar" Osijek, održati će se dana 30. siječnja 2016. godine u prostoru Studentskog centra u Osijeku, Istarska 5, sa početkom u 20,00 sati. Ove godine sve prisutne zabavljati će Tamburaški sastav Džentlmeni, Igor Delač te gosti iznenađenja.

S obzirom na ograničeni broj mjesta i veliku zainteresiranost, donacijske ulaznice od 100,00 kuna trebaju se nabaviti na vrijeme jer broj stola određuje se prema danu uplaćene donacije. Ulaznice se mogu nabaviti svaki dan od 19,30 sati do 20,30 sati u prostorijama HKUD-a "Željezničar" Osijek, Ulica Stjepana Radića 15.

HKUD "Željezničar" Osijek poziva sve zainteresirane ljubitelje slavonskog veselja da dođu i da se svi skupa zabave, a uz pregršt dobre zabave tijekom večeri održati će se i izbor najljepše ženske narodne nošnje, muške narodne nošnje, narodne nošenje u paru i etno izvedbe večernje haljine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti od tajnice HKUD-a "Željezničar" Osijek, Marije Bogović na mobitel 099/307-7171 ili Ivana Bokulića na mobitel 098/944-1156.

[important title=NAGRADNA IGRA]HKUD "Željezničar" Osijek nagrađuje vjerne čitatelje sa 3 puta po 2 ulaznice. Nagradno pitanje glase: Koje će se po redu održati ŽELJINO SIJELO dana 30. siječnja 2016. godine?

Dobitnici su: Mirela Trgovac i Jasminka Čanžar[/important]

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!