GALERIJE: GRADOVI I MJESTA

GALERIJE: GRADOVI I MJESTA

GALERIJA: Ledom okovani Jankovac

jankovac zima2017 SiBhr 2

Uvijek lijepi Papuk i njegov Jankovac ove zime skrivaju jedno posebno iznenađenje - zaleđeni slap u tirkiznim bojama! Zimsku čaroliju Jankovca donosimo vam kroz ove prekrasne fotografije i video našeg fotografa. Uživajte!

   

GALERIJA: Zimska idila kroz objektiv Zorana Osijek

zima by zoran osijek SiBhr 60

Snijeg i led okovali su ovu našu slavonsku ravnicu i stvorili neke čarobne prizore koje je svojim objektivom zabilježio naš fotograf Zoran. Uživajte u prekasnim fotografijama!

   

GALERIJA: Subotnja šetnja Osijekom

setnja1106

Lijepo subotnje prijepodne naš fotograf iskoristio je za šetnju centrom Osijeka. Zabilježio je šetače, rolere, bicikliste...

   

GALERIJA: Čarobna Baranja

baranja by gordan trtanj SiBhr 24

Upoznajte Baranju i njene ljepote kroz objektiv mladog fotografa Gordana Trtanja iz Kneževih Vinograda. Gordan se inače fotografijom bavi amaterski, ali je njegov talent brzo zapažen, ponajviše preko društvenih mreža. Ove subote (11.6. od 18 sati) po prvi puta će izložiti svoje fotografije na izložbi u Zmajevcu, u sklopu Gator festa.

   

GALERIJA: Nedjeljna šetnja gradom

osjecani setnja 2016

Omiljena zanimacija legicama i legama negdjeljom poslijepodne sigurno je šetnja promenadom i središtem Osijeka. Tako je bilo i jučer. Naš fotograf također je prošetao, a koga je sve sreo, pogledajte u foto galeriji.

   

GALERIJA: Legice i lege u proljetnoj šetnji gradom

osjecani

Nakon zimskog sna osječke ulice i trgovi ponovo su puni života. Sunčani i topli dani izmamili su brojne legice i lege u šetnje i vožnje bicom središtem grada. Slamba, bic, role, Osječko i uživancija :) Idilu će za vikend  nakratko prekinuti promjena vremena koja nam je stigla, ali već idući tjedan vraća nam se sunce. Koga je sve naš fotograf sreo jučer u popodnevnoj šetnji, pogledajte u galeriji fotografija.

   

GALERIJA: Snijegom pokriveni Osijek

zima 2016 sibhr1 645

Početak nove godine obilježila je nagla promjena vremena na području cijele Hrvatske pa tako i u Slavoniji i Baranji. Prošetali smo danas Osijekom i zabilježili prve kadrove snijegom pokrivenog grada.

   

GALERIJA: Jesenska šetnja osječkim ulicama

nedjelja jesen osijek 38

Brojne legice i lege, a među njima i naš fotograf, iskoristili su toplu jesensku nedjelju za šetnju gradom i punjenje baterija pred još jedan radni tjedan. Koga je sve naš fotogoraf sreo u šetnji, pogledajte u galeriji.

   

GALERIJA: Jesenska nedjelja na auto piji

autopija 11

Uistinu, gotovo da nema tog predmeta koji netko može zamisliti, a da ga se ne može pronaći na osječkoj auto piji. Violine, razni alati, domaće životinje, jeftini odjevni predmeti i puno više, nezaobilazni su bili i ove nedjelje.

   

GALERIJA: Očaravajuća ljepota Jankovca

park prirode jankovac 45

U samom srcu Parka prirode Papuk smjestilo se jedno od omiljenih mjesta za izletnike u Slavoniji i Baranji - Jankovac. Park-šuma Jankovac jedna je od najljepših gorskih dolina smještena je na sjevernim obroncima Papuka na visini od 475 m. Bogata je hladnim izvorima i bistrim potocima, a okružena stoljetnim bukvama slavonske šume. Puna svježine i romantike uvijek je bila privlačna svakom ljubitelju prirode, planine i mira.

   

GALERIJA: Izbjeglice na ulicama Osijeka

izbjeglice-29

Još tijekom protekle noći, ulice Osijeka preplavile su sirijske izbjeglice. Zatvaranje granice s Srbijom nije ih spriječilo u njihovim nakanama da se domognu neke od zapadnih zemalja.

   

GALERIJA: Kopika na poluoblačnih +35 stupnjeva

 MG 1576

Zanimljiv party održao se danas na osječkom kupalištu Copacabana. Predstavljeno je piće Mintamine u kojem su promotivno mogli uživati svi posjetitelji. Osim na bazenima, zanimljivo je bilo i na dravskom pjesku.

   

GALERIJA: Tisuće na vrućem dravskom pijesku

 MG 1388

Temperature iznad 35 stupnjeva vladaju Osijekom, a njegovi stanovnici osvježenje svakodnevno traže na nekom od gradskih kupalište. Ono najveće, Kopika, spremno je zajedno s Dravom prihvatilo tisuće sugrađana ovaj vikend.

   

GALERIJA: Barjaci na ulicama Osijeka

barjaci osijek dan pobjede 16

Proteklih godina tek rijetki izvjesili su hrvatski barjak na neki od nacionalnih praznika. Jučer, na dvadesetu obljetnicu Oluje, uočili smo znatno veći broj istih na ulicama Osijeka. Prošetali smo gradom i zabilježili brojne od njih.

   

GALERIJA: Osijek na +35

ljeto u osijeku 14

Za razliku od prošlog, ovo ljeto nam je donijelo sunca i više nego što smo htjeli. Ekstremno vrući dani s temperaturama iznad 35 stupnjeva (u hladu!) postali su nam svakodnevnica. A tako je i danas. Naš fotograf prošetao je malo centrom Osijeka da provjeri kako se legice i lege nose s pasjim vrućinama. Ulice su većinom puste, posebno u popodnevnim satima, a gužva je jedino na Kopiki i drugim gradskim kupalištima.

   

GALERIJA: Nedjeljnja šetnja Osijekom

nedjeljnja setnja osijekom SiBhr 96

Omiljena zanimacija legicama i legama negdjeljom poslijepodne sigurno je šetnja promenadom i središtem Osijeka. Tako je bilo i jučer. Naš fotograf također je prošetao, a koga je sve sreo, pogledajte u velikoj foto galeriji.

   

Stranica 1 od 6

54°
12°
°F | °C
Vedro
38%
Ned

36 | 53
2 | 11
Pon

39 | 56
3 | 13
Uto

44 | 65
6 | 18
Sri

52 | 67
11 | 19

Ponuda poslova