GALERIJE: DOGAĐANJA

GALERIJE: DOGAĐANJA

GALERIJA: Nedjeljna šetnja osječkim ulicama

setnja veljaca nedjelja SiBhr 44

I ovu nedjelju brojni Osječani odlučili su iskoristiti za šetnju centrom, a zajedno s njima prošetao se i naš fotograf.

   

GALERIJA: Snaše i bećari na Željinom sijelu

sijelo

Osječki Studentski centar ugostio je sinoć tradicionalno 27. Željino sijelo. HKUD Željezničar uz TS Ravnica i brojne posjetitelje koji su se zabavili dugo u noć uz tradicionalne slavonske specijalitete proslavio je više od četvrt stoljeća svog djelovanja.

   

GALERIJA: Legice i lege u nedjeljnoj šetnji

setnja nedjelja osijek 14

Prvu nedjelju u veljači, a ujedno i prvu ovogodišnju nedjelju s temperaturom u plusu, brojni Osječani iskoristili su za šetnju gradskim ulicama. Zajedno s njima prošetao je i naš fotograf, a koga je sve sreo pogledaje u galeriji.

   

GALERIJA: Sajam antikviteta [veljača 2017.]

sajam ant

I ove prve subote u mjesecu naš fotograf prošetao je osječkom Tvrđom i provjerio ponudu još jednog tradicionalnog Sajma antikviteta.

   

GALERIJA: Noć muzeja 2017. u Osijeku

noc muzeja osijek 24

U više od 100 hrvatskih gradova i mjesta, pa tako i u Osijeku, posljednje je siječanjske održana muzeja. Broj zainteresiranih građana- kao i obično - velik.

FOTO: Zoran Osijek/SiB.hr

 

   

GALERIJA: Zimske radosti u Drven parku

sanjkanje drven park SiBhr 21

Snijegu se uvijek najviše vesele djeca, ali kao što možete vidjeti u našoj galeriji i oni nešto stariji ponekad se prepuste zimskim radostima.

   

GALERIJA: Sajam vjenčanja 2017.

sajam vjencanja

Ruža Janjiš, pobjednica emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, glumac HNK-a Aljoša Čepl, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, Željko Kovačević i Sanja Račić, novinari i voditelji HRT-a, i Irena Slovaček, međunarodna fitness prezenterica i glumac HNK-a Aleksandar Bogdanović zablistali su na sinoćnjoj VIP modnoj reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja u Osijeku i time podržali nacionalni humanitarni projekt Palčić gore! Posebna je poslastica bio glazbeni nastup vokalnog ansambla Brevis.

   

GALERIJA: Legice i lege u šetnji na -10°C

ledena setnja

Osijek se i jutros probudio okovan ledom i s temperaturom debelo ispod ništice. Iako nije bilo hladno kao jučer kad je zabilježeno čak -21°C ni današnjih -10°C nikako nije bilo ugodno za boravak na otvorenom. No posao i druge obaveze natjerale su brojne Osječane van svojih toplih domova, a zajedno s njima prošetao je i naš fotograf.

   

GALERIJA: Ledeni Sajam antikviteta [siječanj 2017.]

sajam antikviteta sijecanj2017 sibhr 35

Prvi ovogodišnji Sajam antikviteta u osječkoj Tvrđi obilježilo je iznimno hladno vrijeme. Temperatura je bila 13 stupnjeva ispod ništice, ali ni to nije spriječilo izlagače da izlože svoje antikvitete i ostale zanimljivosti.

   

GALERIJA: Tuljan u ledenoj Dravi

tuljan

Nakon godine pauze, u kojoj zbog bolesti nije skakao u ledenu Dravu, na scenu se vratio osječki čovjek-tuljan Dušan Rudež.

   

GALERIJA: Limpijada našeg grada zatvorena u Tvrđi

limpijada645

Uz brojne radionice te završnu priredbu, u sklopu koje su svi sudionici pokazali što su napravili, završila je prva zimska Zemlja bez granica - Limpijada!

   

GALERIJA: Novogodišnja čarolija Plesnog studia Shine

Galerije

esseker shine SiBhr 17

Plesni studio Shine i ove godine je za sve Osječane priredio Novogodišnju čaroliju punu plesa i veselja. Program je održan u Esseker centru, a djelić atmsofere pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Božićna šetnja u osječkom Azilu

azil bozic setnja 12

Božićni ponedjeljak u osječkom Azilu za napuštene pse bio je posebno vesel! Vrijedni volonteri i ove godine organizirali su "Božićni ručak" za više od 180 pasa. Brojni Osječani posjetili su Azil, darivali pse hranom i izveli ih u šetnju. Neki psi su bili su čak i dva tri puta u šetnji. Kako je to izgledalo jučer u Azilu, pogledajte u našoj galeriji. 

   

GALERIJA: 'The Frajle' na Adventu u Tvrđi

frajle

Sinoć je bila jedna od najposjećenijih večeri na Adventu na Tvrđi, a najviše za to su zaslužne četiri dame iz grupe "The Frajle". Djelić blagdanske atmosfere s Trga Svetog Trojstva pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Coca-Colin božićni kamion na Adventu u Tvrđi

coca cola kamion advent osijek 1

U sklopu svoje tureneje po Hrvatskoj, Coca-Colin božićni kamion jučer je stigao i do Osijeka, točnije do Trga Svetog Trojstva u Tvrđi. Cilj turneje je prikupljanje donacija za potrebite i naravno uveseljavanje najmlađih. Tako je bilo i jučer u Tvrđi gdje su brojni Osječani iskoristili priliku za fotkanje s Coca-Colinim Djedom Božićnjakom..

   

GALERIJA: Midikenn modna revija u Mallu Osijek

midikenn modna revija 11

Midikenn i Mall Osijek nastavljaju uspješnu suradnju. Midikennova škola osnova manekenstva i modelinga, kao i završna modna revija i dalje se održavaju u atraktivnom prostoru Malla Osijek, a tako je bilo i jučer kada su polaznici škole predstavili kolekcije trgovina Malla Osijek.

   

Stranica 1 od 47

39°
°F | °C
Pretežno oblačno
87%
Pon

34 | 48
1 | 8
Uto

39 | 49
3 | 9
Sri

43 | 56
6 | 13
Čet

45 | 60
7 | 15

Najave događaja

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda

Ponuda poslova