GALERIJA: Urban Fest Osijek 2017. [drugi dan]

GALERIJA: Urban Fest Osijek 2017. [drugi dan]

ufo2017 drugi dan SiBhr 22

U katakombama na lijevoj obali Drave ovog se produženog vikenda održava jedna urbana priča.

A dio te priče jučer su bili Harvo Jay, domaći Osječani, koji su dan otvorili žestokom svirkom, a momci su mladost nadoknadili energijom. Nakon njih je nastupio zagrebački Sleepyheads i zbilja razveselio publiku svojim ugodnim indie rock taktovima, a nakon njih Baden-Baden, mladi bend koji zvuči svakako samo ne domaće, nastavio je program i razbudio ekipu. Vrhunac dana su priredili Straight Mickey and the Boyz, a u publici se moglo čuti oduševljenje njihovim žešćim zvukom. Šećer na kraju bili su Kojoti koje je osječka publika dočekala otvorena srca i nogu spremnih za skakanje.

GALERIJA: Urban Fest Osijek 2017. [prvi dan]

After party, ovoga puta predvođen Hrvatskom Funk Delegacijom, dočekao je nabrijanu ekipu i raspalio najveće hitove!

Sve što se moglo poželjeti, bilo je na jednom mjestu.

Dan drugi odrađen, festival UFO, energija odlična, svirka žestoka. I još jedan dan je pred nama.

ufo2017 drugi dan SiBhr 23

Prepoznati osječki reper Tin Arbutina i njegov Syndrome uvertira su u današnju večer. Nastavljamo sa Shuttleom, a nakon njih nastupa Bruto-Geto. Par najvećih imena dana čine beogradski Samostalni Referenti koje Osijek već dugo s entuzijazmom očekuje, te nezamjenjivi, neopisivi i nepredvidivi Krankšvester koji će za nas, kako sami kažu, prirediti intimnu atmosferu.

After njih, After party. Danas TRAUM ispisuje stranice svoje priče, a njihovo glavno ime ovoga puta je berlinski techno DJ Milton Bradley, dok TRAUM ekipa dolazi u sastavu: Insolate, Volster, Kolek3k.

Ponovimo još jedno, upad na koncerte besplatan, na After 30 kuna, a za sve je zaslužna  Kreativna agencija Adverta, ovogodišni organizator događaja.

Kad smo vam ispričali ovu priču, kako možete odbiti biti dio nje? Ne možete.

Vidimo se u 20 sati kod katakombi!

FOTO: M.Banić/SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja