FOTO GALERIJE

GALERIJA: Đorđe Balašević pjevao i recitirao u Gradskom vrtu

balasevic osijek

Još jedan koncert za koji se tražila ulaznica više održao je sinoć u dvorani Gradski vrt Đorđe Balašević. Uvijek rado viđen gost u Osijeku, nekoliko je sati pjevao i recitirao svoje stihove kao i razne dosjetke u svom stilu. Pogledajte kako je bilo.

   

GALERIJA: Mia Dimšić oduševila najmlađe Osječane

mia dimsic ivica benic sibhr 01

U sklopu Adventa u Osijeku, danas, točno u podne koncert je održala trenutno najpoznatija Osječanka, mlada Mia Dimšić. Njezine hitove kao i nekoliko obrada drugih autora, Mia je otpjevala zajedno s njezinom publikom i to prvenstveno onim najmlađima.

   

GALERIJA: Božićni koncert Osječkih zumbića

zumbici bozicni koncert 30

Sinoć je u Esseker centru održan božićni koncert  dječjeg pjevačkog zbora „Osječki zumbići“. 90 pjevača iz mlađih i starijih kategorija zbora zabavilo je brojne posjetitelje nekim od najljepših božićnih pjesama uključujući i hit „Od Božića do Božića“  koji već preko 20 godina pjevaju sve generacija zbora. Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Bajaga u duhu 80-tih raspjevao Gradski vrt

bajaga ivica benic

U vrlo dobro ispunjenoj dvorani Gradski vrt, koncert je sinoć održao Momčilo Bajagić - Bajaga. U svjetlu probuđenih 80-tih, na koncertu su se skupile sve generacije Osječana i njihovih gostiju, a Bajga se pobrinuo da svi iz dvorane odu s osmjehom na licu.

   

GALERIJA: Thompson u dvorani Gradski vrt

IMG 7815

Uz stotine hrvatskih zastava u zraku, Marko Perković Thompson, održao je koncert u osječkoj dvorani Gradski vrt. Puna dvorana pjevala je sve Thompsonove pjesme u jedan glas, a nije izostala (osporavana) Bojna Ćavoglave.

   

GALERIJA: Crno-bijela Apokalipsa u kinu Europa

rundek kino europa

Na svojoj koncertnoj turneji pod nazivom “Apocalypso Now” kojom obilježava 20 godina od objave albuma "Apokalipso", Darko Rundek sinoć je zastao i u gradu na Dravi. Djelić atmosfere s ovog slavljeničkog koncerta održanog u kinu Europa pogledajte u našoj foto galeriji.

   

GALERIJA: Pavel i Vatra zapalili Vegu

oljm2017 subota 10

Posljednji dan ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladij, barem što se tiče glazbenog programa, donio nam je koncert Vatre i Pavela u dvorištu Vege. Kako je bilo,pogledajte u našoj galeriji. 

   

GALERIJA: Kandžija na OLJM

oljm kandzija 11

Osječko ljeto mladih nastavljeno je sinoć koncertom Kandžije i njegovih Golih žena. Pogledajte kako je bilo.

   

GALERIJA: Kiril rasplesao Vegu

oljm2017 kiril 32

Nakon odličnog koncerta Opće opasnosti u srijedu, Osječko ljeto mladih nastavilo se u dobrom tonu i sinoć kad je publiku rasplesao Kiril Džajkovski. Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Opća opasnost, košarka i opera na OLJM

oljm opca 32

Osječko ljeto mladih nastavljeno je sinoć koncertima u dvorištu Vege. Županjska skupina Opća opasnost svojim dobro poznatim hitovima oduševila je sve koji su došli. Kao uvod u večernji program održano je i natjecanje u košarci te opera Cosi fan tutte.

   

GALERIJA: Sassja, Let 3 i Frenkie zatvorili 18. Pannonian Challenge

sassja let3 66

Luda koncertna večer u dvorištu Vege za kraj 18. po redu Pannonian Challengea. Tko je bio i kako se zabavljalo na koncertima Sassje, Leta 3 i Frenkija, pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: S.A.R.S. još jednom oduševio Osječane

pannonian SARS 9

Nakon sportskog dijela programa, Pannonian se s Kopike prebacio u Tvrđu, točnije u dvorište Vege. Sinoćnji glazbeni program bio je rezerviran za koncert grupe SARS. Po ne znamo koji put u zadnjih nekoliko godina, SARS je još jednom dokazao koliko je popularan u gradu na Dravi. Krcato dvorište Vege, više od dva sata uživalo je u njihovim pjesama, a nakon njih publiku su rasplesali i ABOP te DJ Pips. Večeras svira LET 3!

   

GALERIJA: Urban Fest Osijek 2017. [treći dan]

ufo2017 subota SiBhr 56

Više tisuća ljudi jučer je neumorno uzvikivala stihove Švesterovog Gabera – i tako je završeni koncertni dio ovogodišnjeg Urban Festa Osijek.

   

GALERIJA: Urban Fest Osijek 2017. [drugi dan]

ufo2017 drugi dan SiBhr 22

U katakombama na lijevoj obali Drave ovog se produženog vikenda održava jedna urbana priča.

   

Stranica 1 od 16

Najave događaja