FOTO GALERIJE

GALERIJA: Krankšvesteri u Esseker centru

kranksvesteri esseker centar 41

Nakon rasporodane zagrebačke Tvornice, osječki duo Krankšvesteri sinoć su održali i veliki koncert u svom gradu. Djelić atmosfere iz Esseker centra pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Željko Bebek još jednom oduševio Osječane

bebek dvorana gradski vrt siBhr 29

Da Osječani vole Željka Bebeka dokaz je i sinoćnji njegov koncert u dvorani Gradski vrt, samo jedan od njegovih brojnih posjeta gradu na Dravi posljednjih godina, koji je, i kao i svaki dosad, privukao veliki broj posjetitelja. Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Intimni Massimo u Sporthouseu

massimo645 1702

Drugu večer zaredom ojsečki Sporthouse bio je domaćin romantičnog koncerta. Ovoga puta, u goste je stigao Massimo u organizaciji agencije Ideš. Intimna atmosfera i njegovi ritmovi, oduševeli su sve prisutne.

   

GALERIJA: Sergej Četković after valentinovskim koncertom oduševio Osječanke

IMG 3911

Dva danas sjajnih koncerata u osječkom Sporthouse u organizaciji agencije Ideš su započela. Sinoć je tako sve, prije svega djevojke, zabavljao Sergej Četković. Danas je na rasporedu Massimo, a do tad pogledajte kako je bilo na ovom intimnom koncertu na kojem smo zabilježili i jednu prosidbu.

   

GALERIJA: Prljavci sjajnim koncertom obilježili 40 godina karijere

koncert prljavo kazaliste sibhr 1

Legendarni bend Prljavo kazalište, obilježio je 40 godina svoje karijere koncertom u osječkom dvorani Gradski vrt. Nekoliko tisuća posjetitelja u jedan glas pjevalo je sve najveće hitove Prljavaca, a mi smo zabilježili atmosferu na samom koncertu.

   

GALERIJA: Đorđe Balašević pjevao i recitirao u Gradskom vrtu

balasevic osijek

Još jedan koncert za koji se tražila ulaznica više održao je sinoć u dvorani Gradski vrt Đorđe Balašević. Uvijek rado viđen gost u Osijeku, nekoliko je sati pjevao i recitirao svoje stihove kao i razne dosjetke u svom stilu. Pogledajte kako je bilo.

   

GALERIJA: Mia Dimšić oduševila najmlađe Osječane

mia dimsic ivica benic sibhr 01

U sklopu Adventa u Osijeku, danas, točno u podne koncert je održala trenutno najpoznatija Osječanka, mlada Mia Dimšić. Njezine hitove kao i nekoliko obrada drugih autora, Mia je otpjevala zajedno s njezinom publikom i to prvenstveno onim najmlađima.

   

GALERIJA: Božićni koncert Osječkih zumbića

zumbici bozicni koncert 30

Sinoć je u Esseker centru održan božićni koncert  dječjeg pjevačkog zbora „Osječki zumbići“. 90 pjevača iz mlađih i starijih kategorija zbora zabavilo je brojne posjetitelje nekim od najljepših božićnih pjesama uključujući i hit „Od Božića do Božića“  koji već preko 20 godina pjevaju sve generacija zbora. Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Bajaga u duhu 80-tih raspjevao Gradski vrt

bajaga ivica benic

U vrlo dobro ispunjenoj dvorani Gradski vrt, koncert je sinoć održao Momčilo Bajagić - Bajaga. U svjetlu probuđenih 80-tih, na koncertu su se skupile sve generacije Osječana i njihovih gostiju, a Bajga se pobrinuo da svi iz dvorane odu s osmjehom na licu.

   

GALERIJA: Thompson u dvorani Gradski vrt

IMG 7815

Uz stotine hrvatskih zastava u zraku, Marko Perković Thompson, održao je koncert u osječkoj dvorani Gradski vrt. Puna dvorana pjevala je sve Thompsonove pjesme u jedan glas, a nije izostala (osporavana) Bojna Ćavoglave.

   

GALERIJA: Crno-bijela Apokalipsa u kinu Europa

rundek kino europa

Na svojoj koncertnoj turneji pod nazivom “Apocalypso Now” kojom obilježava 20 godina od objave albuma "Apokalipso", Darko Rundek sinoć je zastao i u gradu na Dravi. Djelić atmosfere s ovog slavljeničkog koncerta održanog u kinu Europa pogledajte u našoj foto galeriji.

   

GALERIJA: Pavel i Vatra zapalili Vegu

oljm2017 subota 10

Posljednji dan ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladij, barem što se tiče glazbenog programa, donio nam je koncert Vatre i Pavela u dvorištu Vege. Kako je bilo,pogledajte u našoj galeriji. 

   

GALERIJA: Kandžija na OLJM

oljm kandzija 11

Osječko ljeto mladih nastavljeno je sinoć koncertom Kandžije i njegovih Golih žena. Pogledajte kako je bilo.

   

GALERIJA: Kiril rasplesao Vegu

oljm2017 kiril 32

Nakon odličnog koncerta Opće opasnosti u srijedu, Osječko ljeto mladih nastavilo se u dobrom tonu i sinoć kad je publiku rasplesao Kiril Džajkovski. Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

   

Stranica 1 od 17

Najave događaja

Subota

Nedjelja

Ponedjeljak