FOTO GALERIJE

GALERIJA: Sky Box u Essekeru dočekao novu godinu

IMG 2147

Osječani su dočekali Novu godinu i uz najljepši pogled na grad u Esseker centru. Ekipa okupljena oko galerijpoznatog PlanaB ove godine Novu godinu je organizirala u Sky Boxu, a vi pogledajte kako je bilo.

   

GALERIJA: Doček Nove u Tvrđi

 MG 0037

Veselo je sinoć bilo i u osječkoj  Tvrđi. Naša foto patrola obišla je Old Brige Pub, Tufnu, Matrix i Fort Pub i projevrila kako su se legice i lege zabavljali u najluđoj noći.

   

GALERIJA: Vatromet, Bogdan i Detour uveli Osijek u novu godinu

vatromet ng2018

Veliki vatromet, Zvonko Bogdan i grupa Detour uveli su Osječane i njihove goste u 2018. godinu. Njima se pridružio i VJ Laser na drugoj pozornici i to uz hitove iz 80-tih koje su podsjetile na doba osječkog Korza.

   

GALERIJA: Sofa u zimskom izdanju na vrhu Essekera

sofa1 marko banic 01

Prva u nizu Winter Sofa održala se u petaku potpuno novom prostoru u sklopu Adventa u Osijeku. Vrh Esseker centra ugostio je zagrebačkog DJ Freeza, a sve se nastavilo u subotu uz dobrog starog Pipsa. Program nadolazećih Sofa pogledajte OVDJE.

   

GALERIJA: Halloween u Tvrđi

fortpub halloween 25

Brojni osječki noćni klubovi pripremili su sinoć tematske partyje za Halloween, a mi smo bili u Exitu, Tufni, Fort Pubu i Dubioza baru i provjerili kakve su strašne maske obukli lege i legice.

   

GALERIJA: Vrući DC Party

DCparty 22 6 2017 SiBhr 41

Predah od ispitnih rokova, ali i teških vrućina, brojni osječki studenti potražili su sinoć na još jednom Donexi Cuga Partyju kod Novog studentskog doma. Tko je bio i kako se zabavljao, pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: Nova u Outsideu, Exitu, Kaosu, Epicu, Tufni

Zabavljano se noćas i u osječkim klubovima. Posjetili smo nekoliko od njih.

   

GALERIJA: Nova u Merlonu, Matrixu, Fortu, OBP, St'Patrics

matrix

Zabavljano se noćas i u osječkim klubovima. Posjetili smo nekoliko od njih.

   

GALERIJA: Tvrđa u elementu uz Elemental

elemental

Uz zvuke grupe Elemental, većinom publika mlađe populacije, Osijek je uplovio u 2017. godinu. Trg u Tvrđi i ove se godine pokazao kao odličan domaćin, a dočekom je završen i Advent koji se tamo odvijao posljednih 30-ak dana.

   

GALERIJA: 'Penzići' i zabava do jutra u Essekeru

penzici

Svoj doček i ove godine imali su i osječki umirovljenici. Poznato je kako su njihove zabave uvijek na visokoj razini, a tako je bilo i ovaj put na novoj lokaciji. Esseker centar ugostio je više od 400 umirovljenika koji su se uz glazbu uživo zabavljali do kasno u noć.

   

GALERIJA: Doček Nove na trgu uz Vigor

nova trg

Osječani su tradicionalno i ovaj put Novu godinu dočekali na središnjem trgu uz zvuke valcera, šampanjac i vatromet u ponoć. Uz najbolje želje za 2017. godinu, na trgu ih je zabavljao Vigor bend.

   

GALERIJA: Ljetni DC party

DC party osijek SiBhr 49

Dvorište Novog studentskog doma sinoć je bilo mjesto održavanja još jednog odličnog DC (Donesi Cugu) partyja. Tko se i kako zabavljao, pogledajte u našoj velikoj galeriji.

   

GALERIJA: DC party & After ETFOS Elektrijada Party

DC party i Elektrijada SiBhr 10

Nakon malo duže stanke sinoć se, kao dio programa 36. Osječkog ljeta mladih, u dvorište Novog studentskog doma vratio DC party. I to u svom, vjerojatno najmasovnijem izadnju dosad! Ovo je samo pokazatelj koliko mladima fali ovakva vrsta zabave i nadamo se da će se DC partyju češće organizirati. Po završetku partyja većina prisutnih uputila se u klub Outside, gdje je bio organiziran After ETFOS Elektrijada Party uz Bosutske bećare. Naš fotograf bio je na obje lokacije. Tko se i kak ozabavljao, pogledajte u našoj galeriji.

   

GALERIJA: St.Patrick's Day u Osijeku [2016.]

stpatricsk day fortpub

Diljem svijeta, pa tako i u Osijeku, jučer je proslavljen Dan Sv.Patrika. Zeleno pivo i irska glazba bila je glavna tema u gotovo svakom kafiću, a na središnjem trgu u Tvrđi zasvirali su i Gustafi. Naši fotografi obišli su Old Bridge Pub, Mignon, Fort Pub, Tufnu, St.Patrick's Pub i Siestu, te provjerili kako su se legice i lege sinoć zabavljale.

   

Stranica 1 od 8

Najave događaja