GALERIJA: Veliki i mali rekreativci isprobali sprave u obnovljenom Sokolskom domu

GALERIJA: Veliki i mali rekreativci isprobali sprave u obnovljenom Sokolskom domu

sokol naslovnica

Potpuno obnovljeni Sokolski dom, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Osijeku, 3. rujna će otvoriti svoja vrata i započeti s radom u vrhunskim uvjetima na dobro poznatoj lokaciji.

Obnova koja je započela u ožujku 2017. godine i koja je uključivala nadogradnju postojeće dvorane te izgradnju brojnih dodatnih sadržaja završava i vrijeme je da u njoj ponovno treniraju osječki vrhunski gimnastičari, ali i brojni rekreativci svih dobnih uzrasta.

Radovi na rekonstrukciji Sokolskog doma na samom su završetku pa je dio članova Gimnastičkog društva Osijek – Žito prošli tjedan imao priliku isprobati dvoranu i provjeriti kakvi uvjeti treniranja očekuju sve male rekreativce, ali i odrasle vježbače.

Dvorana je uistinu predivna. Suvremena, funkcionalna, puna novih sprava ... pogotovo mala za djecu. Rita je oduševljena i jedva čeka treninge u novom prostoru. Nadam se da ćemo uskoro imati nove vrhunske gimnastičare i da će nam donijeti europske, svjetske i olimpijske medalje u naš grad“, rekao je po završetku oglednog treninga u Sokolu Ivan Dumančić, tata malene Rite.

Svoje oduševljene novim vrhunskim prostorom ne kriju ni treneri GD Osijek – Žita.

„Centar Sokol je ostvarenje jednog lijepog gimnastičkog sna za sve nas koji smo bili dio starog Sokola. Ovakvo nešto samo smo mogli samo sanjati ili gledati na Internetu, a sada je naš grad dobio jednu ovako prekrasnu dvoranu. Djeca, mladi, doslovno sve dobne skupine dobile su priliku da vježbaju u najboljoj dvorani. Sokolski dom od 3. rujna sa svojih 5 vrhunski opremljenih dvorana stvarno nudi svima priliku da se rekreiraju i uzivaju u sportu“, izjavila je trenerica Tihana Lujev.

Želja je svih u Centru Sokol Osječanima omogučiti istovremeno vježbanje djece i njihovih roditelja, naravno svatko u skupini prilagođenoj svom uzrastu.

Osim toga, Sokol će i dalje imati brojne sportske terene u sklopu samog centra i oni će biti namjenjeni svakodnevnoj upotrebi osječkih sportaša i rekreativaca.

Rapored treninga možete pronaći na http://www.gdosijek.hr/rekreacija/raspored-treninga, a više informacija o svim programima možete saznati na broju telefona 031 213 538.

     
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events