Gradovi i mjesta Foto

Gradovi i mjesta Foto

GALERIJA: Pronađeni ukradeni bicikli u Osijeku i okolici

bicikli1

Veliki broj bicikala ukrade se svake godine u Osijeku, ali i u ostatku Hrvatske. Tek jedan manji dio bude i pronađen i vraćen vlasnicima.

 

GALERIJA: Vruća subota na Kopiki

kopika2508

Jedna od posljednjih ljetnih subota privukla je brojne kupaće na pijesak uz Dravu. Kupanje, picigin ili samo uobičajeno sunčanje još jednom su bili zaštitni znak svih onih koji su došli i uživali.

   

GALERIJA: Veliki i mali rekreativci isprobali sprave u obnovljenom Sokolskom domu

sokol naslovnica

Potpuno obnovljeni Sokolski dom, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Osijeku, 3. rujna će otvoriti svoja vrata i započeti s radom u vrhunskim uvjetima na dobro poznatoj lokaciji.

   

GALERIJA: Napokon uživanje na obali Drave

kopika2107

Napokon su Osječani dočekali nešto sunčanije i toplije vrijeme tijekom vikenda i odmah to iskoristili za odlazak na njima omiljeno kupalište na obali Drave uz Kopiku.

   

GALERIJA: Streetart umjetnici uljepšali Vukovar

PXL 170618 20998137

U Vukovaru se od 29. svibnja do 10. lipnja održala Međunarodna manifestacija "Vukovart - luka umjetnosti" pod nazivom "Vukovart goes vertical!". Najpoznatiji svjetski street art umjetnici oslikavali su 700 četvornih metara na pet lokacija u gradskoj cetvrti Borovo naselje. Ovogodišnji umjetnici su bili Marina Capdevila iz Španjolske (asistent Raul), Ricky Lee Gordon iz Južnoafričke Republike (asistent David), Vera Bugatti i Fabio Fedele iz Italije, Ella & Pitr iz Francuske, te dvojica hrvatskih umjetnika, Chez i Sarme. Svako od njihovih umjetničkih djela nosi svoju priču povezanu s Vukovarom.

   

GALERIJA: Zimska idila Jankovca

jankovac

Park prirode Papuk, odnosno izletište Jankovac, zabijelio je debeli zimski pokrivač. U kombinaciji s niskim temperaturama, sve to čini idealnu snježnu kulisu, a čije fotografije objavljenje na Facebook stranici parka, prenosimo i mi.

   

GALERIJA: Sunčana zimska subota u Osijeku

setnja2001 ivica benic sibhr 01

Prekrasan sunčani dan u Osijeku iskoristili smo za šetnju gradom i u upijanju sunčevih zraka na blagom povjetarcu. Zajedno s nama uživali su i brojni lege i legice koje smo zabilježili u galeriji fotografija.

   

GALERIJA: Brođani uplovili u novu godinu

PXL 010118 19156886

Uz zabavni glazbeni program, Nova godina dočekana je i u Slavonskom Brodu. Vatromet, šampanjac i čestitke i ni ovaj put nisu izostale.

   

GALERIJA: Čarobna jesen na Jankovcu

jankovac jesen ivica SiB 8

Park prirode Jankovac u svako doba godine izgleda čarobno, ali jesenske boje daju mu posebnu čar! Pogledajte i uživajte u fotografijama, a u danima koji dolaze, svakako i posjetite park.

   

GALERIJA: Mudrolije s osječkog pješačkog mosta

poruke s mosta osijek SiBhr 64

Zovemo ga pješački, bijeli ili most Mladosti i zasigurno je jedan od najprepoznatljivijih osječkih simbola. Od nedavno, zahvaljujući privatnoj inicijativi, most svijetli u novom ruhu, ali to ne sprječava prolaznike da na njemu ne ostave svoj pisani trag. Jedno vrijeme, ogradu mosta krasili su brojni lokoti kao simbol vječne ljubavi, a sad se na njoj mogu pronaći brojne "mudrolije". Prošetali smo mostom, dobro se nasmijali i pofotkali najbolje od njih.

   

GALERIJA: Ledom okovani Jankovac

jankovac zima2017 SiBhr 2

Uvijek lijepi Papuk i njegov Jankovac ove zime skrivaju jedno posebno iznenađenje - zaleđeni slap u tirkiznim bojama! Zimsku čaroliju Jankovca donosimo vam kroz ove prekrasne fotografije i video našeg fotografa. Uživajte!

   

GALERIJA: Zimska idila kroz objektiv Zorana Osijek

zima by zoran osijek SiBhr 60

Snijeg i led okovali su ovu našu slavonsku ravnicu i stvorili neke čarobne prizore koje je svojim objektivom zabilježio naš fotograf Zoran. Uživajte u prekasnim fotografijama!

   

GALERIJA: Subotnja šetnja Osijekom

setnja1106

Lijepo subotnje prijepodne naš fotograf iskoristio je za šetnju centrom Osijeka. Zabilježio je šetače, rolere, bicikliste...

   

GALERIJA: Čarobna Baranja

baranja by gordan trtanj SiBhr 24

Upoznajte Baranju i njene ljepote kroz objektiv mladog fotografa Gordana Trtanja iz Kneževih Vinograda. Gordan se inače fotografijom bavi amaterski, ali je njegov talent brzo zapažen, ponajviše preko društvenih mreža. Ove subote (11.6. od 18 sati) po prvi puta će izložiti svoje fotografije na izložbi u Zmajevcu, u sklopu Gator festa.

   

GALERIJA: Nedjeljna šetnja gradom

osjecani setnja 2016

Omiljena zanimacija legicama i legama negdjeljom poslijepodne sigurno je šetnja promenadom i središtem Osijeka. Tako je bilo i jučer. Naš fotograf također je prošetao, a koga je sve sreo, pogledajte u foto galeriji.

   

Stranica 1 od 7

Najave događaja