GALERIJA: Neobična Sofa poručila - Ovaj put glasam!

GALERIJA: Neobična Sofa poručila - Ovaj put glasam!

Naslovna sofa

Ured Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj u suradnji s Kreativnom agencijom Adverta u petak, 10. svibnja 2019. godine, u Parku kralja Držislava pripremio je cjelodnevni događaj pod nazivom “Ovaj put glasam: In Da Sofa”.

U sklopu kampanje "Ovaj put glasam", koja poziva sve građane, a prije svega mlade, da u što većem broju izađu na europske izbore koji se održavaju 26. svibnja 2019. godine, mogli ste doživjeti i nezaboravno iskustvo Cellograff - Eko Street Art-a duž Europske avenije i večer pod zvijezdama uz neizostavnog resident DJ-a Kemu, i osječkog DJ Omera.

Također, u suradnji s E-cekerom, programom u okviru međunarodnog projekta CAMARG, Udrugom kuhara i slastičara Slavonije i Baranje, pod vodstvom poznatog kuhara i učitelja Andreja Kristeka, u popodnevnim satima svi posjetitelji mogli su isprobati delicije kulinarske baštine naših prostora.

*Kampanja Ovaj put glasam pokrenuta je od strane Europskog parlamenta, s ciljem motiviranja što većeg broja građanki i građana, a prije svega mladih, da u što većem broju izađu na izbore za Europski parlament 26. svibnja te na taj način izravno biraju svoju budućnost. Na web stranici www.ovajputglasam.eu do sada se registriralo više od 25.000 građanki i građana Republike Hrvatske, pa vas ovim putem pozivamo da to učinite i vi.

Promo

     
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr