GALERIJA: Izabrane najljepše mame Slavonije i Baranje

GALERIJA: Izabrane najljepše mame Slavonije i Baranje

Najljepsa mama Hrvatske sibhr 60

I ove godine održano je regionalno natjecanje za izbor Miss mama 12. svibnja u TC Portanova, Lounge baru Waldinger. Žena kada postane majka dobije posebnu ljepotu i sjaj koji dolaze do još većeg izražaja, što je čini jedinstvenom i nezamjenjivom. Izbor za najljepšu mamu će se održati u tri regije.

Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog izbora odlaze u finale koje će se održati u Šibeniku 1. rujna 2018. godine. Važno je istaknuti da ovo nije samo natjecanje ljepote i simpatičnosti nego se usmjerava pozornost na svijest majke koja je stup i oslonac obitelji i najveća podrška u svakom smislu – poručuju organizatori. Podsjetimo se, iz naše regije, u Šibenik je prošle godine putovala Đakovčanka Dajana Zeko koja je ujedno osvojila i lentu Miss fashion.

Sam program je osmišljen kao podrška majkama ali i mladim nadama mode, kako profesionalnim manekenkama tako i nešto mlađim nasljednicama.
6 natjecateljica koje su prošle u finale izbora su: Klara Bošnjak, Ivana Štengl, Daliborka Lesar, Ankica Biondić, Ines Novak i Marija Gleković.

Organizacija izbora za Miss mama uručila je i donaciju u vidu potrebitog pribora za djecu na pedijatrijskom odjelu KBC Osijek, Ani Sanseović.

Foto: Ivica Benić/SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak