GALERIJA: Wine & Bike Tour Erdut 2017

GALERIJA: Wine & Bike Tour Erdut 2017

wine bike

Wine&Bike Tour je višednevna manifestacija, koja se ove godine održala u petak i subotu. Petak je bio rezerviran za duhovitu predstavu 'Ko radi štrajka od gladi u izvedbi Damir Cubi Mihanovic, dok je subota bila ispunjena cjelodnevnim programom, koji je započeo utrkom biciklima čiji je cilj bio prikupiti što više skrivenih butelja vina u vinogradima.

Start je bio u Vinariji Janečić, a biciklisti su ostatak butelja tražili u Vinarija Jakovac, Vinarija IURIS, Dalj - Vinarija Antunović, Vinarija Brzica, Vina Siber i konačno u Erdutski Vinograd.

Nakon utrke uslijedio je ručak, a potom je sve veći broj posjetitelja mogao uživati u vođenoj degustaciji vina pod iskusnim vodstvom Damira Zrne. Nešto kasnije Kerekesh Teatar održao je pred brojnom publikom urnebesnu predstavu pod nazivom 'Oćeš nećeš-doktor. Predstavom se polako privodio kraj dnevnog dijela programa, a zabava se preselila u dvorište erdutskog dvorca, gdje je Kreativna agencija Adverta organizirala In Da Sofa uz dodatak ognjišta na kojima su se mogle peći kobasice i slanina, što je sa prvim mrakom cijelom prostoru dalo čarobnu atmosferu uz vatru i odličnu glazbu @DJ Omkea. Konačan vrhunac večeri zaokružio je odličan koncert Vlatko Stefanovski.

Nakon što se koncert primakao kraju, dok se većina prisutnih zabavljala u Sofama i oko njih, nedaleko na skrovitoj lokaciji se održala tajna večera u kojoj je imao priliku uživati i sam Vlatko Stefanovski. Čarolija u vidu suhomesnatog predjela, sarmica u listovima blitve punjenim smjesom od Slavonske kobasice koju proizvodi DOBRO i špecli, potom praseće potrbušine u specijalnoj marinadi te konačno deserta od mascarpoena i breskve nastali su pod čarobnim štapićem gđe. Nade, inače djelatnice Regionalne razvojne agencije kojoj je ova kulinarska izvedba bila prvi javni nastup i bez sumnje je sve prisutne oduševila!

SiB.hr

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja