GISKO: Predavanje ''Imunitet – pogled sa svih strana ili izazov pred nama''
  help
GISKO: Predavanje ''Imunitet – pogled sa svih strana ili izazov pred nama''
Četvrtak, 16. Svibanj 2019, 18:00

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 18.00 sati organizira predavanje pod nazivom "Imunitet – pogled sa svih strana". Predavanje će održati nutricionistica Renata Armanda u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Ljudski je imunitet savršeno oblikovan mehanizam, pokretan i održavan međudjelovanjem mnoštva molekula, gena, stanica, tkiva, organa, čineći time kotačiće unutarnjeg stroja koji nam jamči opstanak. Taj je unutarnji ustroj u neprekidnom dinamičkom gibanju ovisnom o načinu na koji se o njemu (ne)brinemo te vanjskim prilikama i neprilikama. Provirimo kroz prozorčić i pogledajmo na čemu se temelji zdrav imunološki sustav, na koji je način on danas posebno ugrožen, koje su sve zamke i opasnosti oko nas i pred nama kako bismo ih znali izbjeći i savladati.  

Renata Armanda rođena u Slavonskom Brodu, završila Gimnaziju Zlatko Šnajder te Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu. Ljubav prema ljekovitom bilju rezultira intenzivnim proučavanjem fitoterapije od 1994. godine te pohađanjem tečajeva i seminara o ulozi i primjeni biomagnetne rezonancije u ljudskom zdravlju (Budimpešta). Završila je tečaj Live Blood (Darkfield) analize te elektroakupunkturnog testa po dr. Vollu (EAV/Vega testiranje, intolerancija na hranu). Tijekom posljednjih 17 godina vodi stručno nutricionističko savjetovalište Calivita Int. Hrvatska u sklopu kojega i predaje te piše članke na temu zdravlja i bilja.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad