Galerija Waldinger: Napravi najavnu špicu Filmske RUNDE
  help
Galerija Waldinger: Napravi najavnu špicu Filmske RUNDE
Petak, 12. Travanj 2019, 08:00
Do Ponedjeljak, 15. Travanj 2019

Špica radionica praktična je trodnevna radionica namijenjena svima koji žele uploviti u filmski medij i kreativno se izražavati učeći nove vještine filmskog zanata. Prenesi svoje ideje od papira preko snimanja i montaže - ravno na platno Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma u Osijeku. Rezultat radionice koristit će se kao službena najavna špica na reviji i u medijima!

Ovogodišnji voditelj je profesionalni montažer, snimatelj i filmski autor, Osječanin Antun Balog, s kojim će odabrani polaznici imati priliku otkrivati tajne zanata te ih zaokružiti finalnim rezultatom u obliku kreativnog formata najavne špice.

Radionica je besplatna i za nju nije potrebno predznanje. Namijenjena je srednjoškolcima i studentima, a maksimalan broj polaznika je 10. Radinica se održava od 12. do 15. travnja 2019. u galeriji Waldinger u Osijeku, a zainteresirani polaznici mogu se prijaviti s kratkim motivacijskim pismom i svojim kontaktom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 10. travnja 2019.

Dosadašnje rezultate Špica radionice možete pogledati na službenoj stranici Filmske RUNDE.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad