GISKO: Radionice ''ESN Youth Academy''
  help
GISKO: Radionice ''ESN Youth Academy''
Subota, 23. Ožujak 2019, 09:00

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Erasmus Student Network Osijek organiziraju radionice pod nazivom "ESN Youth Academy" koje će se održati u subotu, 23. ožujka 2019. godine s početkom u 9.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

ESN Youth Academy program je Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. Akademija je osmišljena kao niz interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu Erasmus Student Networka – studenti pomažu studentima.

Na praktičnim će se primjerima učiti napisati najbolji životopis, motivacijsko pismo,  kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao, kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže, kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način ili kako otići na studentsku razmjenu.

Potrebne su prijave putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCULm2JuenhBcRvfuLcoRBCuf1MEu3wVZlaij2J2SylIPZcQ/viewform

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad