Vinska mušica: Vino i kava uz šminkanje s Avonom
  help
Vinska mušica: Vino i kava uz šminkanje s Avonom
Petak, 22. Ožujak 2019, 10:00


Dolazak Proljeća treba uvijek proslaviti, a mi ćemo to učiniti ovog petka (22.03.) s Avon kozmetikom, pjenušcima, rose vinima i kavicama - sve na popustu iz uz iznenađenja.
Slavlje počinjemo u 10 sati, pa dok ne završimo! Dođite na kavice koje će cijeli dan biti na popustu, upoznajte se s kozmetikom, besplatno se našminkajte i sudjelujte u nagradnoj tomboli - svaki račun dobiva!

Besplatno šminkanje počinje u 10 sati, a za uljepšavanje potrudit će se make-up umjetnica Valentina Roso. S obzirom da nema naručivanja za šminkanje, treba doći na vrijeme i uhvatiti svoje mjesto.

Svaki račun sudjeluje u nagradnoj tomboli Avona, a dame iz Avona bit će vam na raspolaganju vezano uz brojne savjete kada je u pitanju kozmetika.
A Vinska mušica vas daruje, osim kavicama na popustu cijeli dan, popustima na rose vina i pjenušac. U akciji će nam biti suhi rose Vinarije Pinkert i polusuhi rose Vinarije Kaptol. Te pjenušac Grasecco i Misal!

Rose vina prodavat će se za 14 kuna čaša, a čaša pjenušca je snižena sa 20 na 15 kuna, Butelja Misalova poluslatkog rose pjenušca sa 180 snižena je za čak 70 kuna i stoji 110 kuna!
Slavimo proljeća, vrijeme kad se priroda budi, a i kad žene procvjetaju u svojoj prirodnoj ženstvenosti, a to je najljepše slaviti uz fina vina.
Odlučili smo drugi dan Proljeća započeti s osmjehom i zadržati ga do ponoći!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad