STUC Osijek: 49. Slavonsko sijelo Paje Kolarića
  help
STUC Osijek: 49. Slavonsko sijelo Paje Kolarića
Subota, 23. Veljača 2019, 20:00

sijelo

49. Slavonsko sijelo ove će se godine održati 23. veljače. Tradicionalna manifestacija koju organizira Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić i ove se godine održava u Studenskom centru u Osijeku s početkom u 20 sati. Goste će zabavljati TS Ravnica, Viktorija Kulišić Đenka i TS Zlatne žice.

Cijena je ulaznice 100 kuna i mogu se nabaviti i rezervirati u prostorima društva ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , odnosno na facebook stranici Slavonskog tamburaškog društva Pajo Kolarić. Sredstva prikupljena prodajom ulaznica zapravo su dobrotvorni prilog koji omogućava normalno funkcioniranje ovog velikog društva i kulturne institucije koja u Osijeku djeluje od 1954.

Organiziran je izbor najljepše dječje, ženske i muške narodne nošnje, te bogata tombola. Pozivamo vas da za ovu večer pjesme, plesa i druženja pripremite korpe s hranom i pićem, te svoje stolove ukrasite najboljim domaćim proizvodima.

Šokačkom pjesmom predstavit će se juniorski tamburaški orkestar STD Paje Kolarića. Slavonsko sijelo je prepoznato kao večer očuvanja hrvatske narodne baštine, tamburaške pjesme, raskoši i
bogatstva narodnih nošnji, folklora, narodnog stvaralaštva i bogatstva Šokadije.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota