Teninis Talents Osijek: Dani otvorenih vrata
  help
Teninis Talents Osijek: Dani otvorenih vrata
Subota, 16. Veljača 2019, 11:00

TT Dani otvorenih vrata

Kao nenasilan i zabavan, ali kompleksan sport, tenis donosi mnoge dobrobiti za razvoj djeteta. On  utječe na razvoj motoričkih i koordinacijskih vještina, a potiče i mentalni razvoj – jača samopouzdanje, razvija strpljenje i koncentraciju.

Tennis Talents stavlja fokus na djecu i mlade i njihove obitelji, te kroz profesionalne i kvalificirane treninge, pruža podršku cijeloj obitelji sportaša. Kroz primjenu karakterističnih metoda i formule, pruža svakom individualnom djetetu priliku za razvoj i napredak u tenisu.

Upoznajte Vaše dijete s ovim sportom i pridružite se malim tenisačima i tenisačicama jer Tennis Talents prima nove članove i članice koji imaju četiri godine ili više!
 U subotu, 16. veljače, od 11 do 12 sati, u prostoru Tenis centra Osijek (Perivoj Kralja Tomislava 1), održat će se „DANI OTVORENIH VRATA“ i BESPLATNA škola tenisa. Neka Vaše dijete uzme reket u ruke, isproba svoje prve udarce i zaljubi se u ovaj sport!

Za sve klince i klinceze do 8 godina koji su već zakoračili u svijet tenisa, organiziran je mali turnir i nagrade.

Pratite Facebook stranicu Tennis Talents Osijek i prijavite Vaše dijete na probnu, BESPLATNU školu tenisa ili turnir, porukom na stranici ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Postanite dio Tennis Talents obitelji!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota