LC Gea: Humanitarni maskembal
  help
LC Gea: Humanitarni maskembal
Subota, 16. Veljača 2019, 20:00

LIONS CLUB GEA Osijek udruga je koja je sa svojim djelovanjem započela 14. veljače 2013. godine i na taj način postala dio najveće svjetske humanitarne organizacije.

Osnovna ideja i motiv našeg osnivanja je pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i u ovo krizno vrijeme podići svijest ljudi da je i najmanja pomoć često dovoljna za ostvarenje nečijih potreba.
U svom radu vodimo se glavnom misijom: stvarati i učvršćivati duh razumijevanja među ljudima pružanjem humanitarne pomoći, a sve s ciljem pomaganja i služenja zajednici u kojoj živimo.

Slijedom navedenog, Lions club Gea organizira humanitarni maskenbal s kojeg je sav prihod namijenjen djevojkama koje žive u stambenoj zajednici Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" u Osijeku.

Preporučeni je iznos donacije 200,00 kn koja gostima – donatorima osigurava  večeru i piće dobrodošlice. Članice LC Gea pripremile su bogate tombole i nagrade za najbolje maske. Gošće su MURTERSKE BAKE, legendarna maškarana skupina, za glazbu će se pobrinuti STILL BAND, nastupit će show grupa trbušnih plesačica studia DALAL BY MIA.
Bal pod maskama održat će se u kavani Waldinger u subotu, 16. veljače 2019. s početkom u 20 sati.

Humanitarnim maskenbalom LC Gea ujedno obilježava šestu godišnjicu osnutka.

Pridružite se našem slavlju, zabavite se, osvojite nagrade i zajedno olakšajmo početak samostalnog života djevojkama u stambenoj zajednici Centra "Klasje" u Osijeku.
Ulaznice se mogu preuzeti i donacije ostaviti na recepciji hotela Waldinger ili uplatom na IBAN HR0523600001102332530, LC Gea, Lučki prilaz 2, Osijek, svrha: humanitarni maskenbal.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota