Restoran Crna svinja Čepin: Izložba Darka Jovanovića
  help
Restoran Crna svinja Čepin: Izložba Darka Jovanovića
Petak, 1. Veljača 2019, 08:00
Do Četvrtak, 28. Veljača 2019

Social media vertical photo

U razdoblju od 01. do 28. veljače 2019. godine restoran Crna svinja u Čepinu ugostiti će osječkog slikara Darka Jovanovića čije odabrane radove možete pogledati u sklopu prodajne izložbe „More iz mojih snova“.

Sve ljubitelje umjetnosti, ukusne hrane i dobrog druženja pozivamo da nas posjete u petak 01. veljače 2019.g., gdje uz glazbenu pratnju Chordonblue banda možete uživati u posebnom promo-meniju osmišljenim u suradnji s foodblogericom MaXYamom upravo za potrebe ove izložbe. Rezervacije na telefon: 091 451 2676.

Darko Jovanović rođen je 1965. godine u Osijeku, gdje danas živi i radi. U fakultetskim danima intenzivnije se započinje baviti slikarstvom te započinje s radom u Anatomskom muzeju kao ilustrator. Od tada se iskušao u većini slikarskih tehnika i motiva. Nakon povratka u rodni grad uključuje se u slikarske krugove i sudjeluje na brojnim likovnim kolonijama u zemlji i inozemstvu. U nekoliko je navrata izlagao na grupnim izložbama što je rezultiralo i nagradom 2008. godine za likovno stvaralaštvo (Hrvatski sabor kulture). Zadnjih par godina sudjeluje u održavanju art radionica u grupi LIKAR iz Osijeka i Petar Smajić iz Ernestinova. Član je  Hrvatskog društva likovnih umjetnika.  Za detaljne informacije i upite o izloženim radovima kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i 098/290-710

Vidimo se!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota