Kino Urania: Predstava ''Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo''
  help
Kino Urania: Predstava ''Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo''
Utorak, 23. Listopad 2018, 20:00

alt

Ulaznice koje ste kupili ili rezervirali za odgođenu predstavu vrijedit će za predstavu "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" u novom terminu, a kojeg ćemo zakazati neposredno nakon što se Neda oporavi.

Gledatelji koji žele povrat novca za kupljene ulaznice, novac mogu dobiti na blagajni kina Urania od danas, 18.10.2018.
 
Umjesto navedene predstave, isti dan, u isto vrijeme u kinu Urania nastupit će dostojanstvena zamjena Nedi i Feđi, čije je prethodne izvedbe osječka publika nagrađivala gromoglasnim pljeskom i zahtjevima da se predstava ponovi- Naši dani u izvedbi sjajnog Radoslava Milenkovića.

Dana 23.10.2018. u 20 sati u kinu Urania, Neda Arnerić i Feđa Stojanović odigrat će predstavu „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“.

Odmjerenim i poetičnim tekstom, izvrsnom glumom i diskretnom režijom predstava će vas nasmijati i raznježiti, ali i podsjetiti kako je ljubav životna iskra uz koju je sve moguće i za koju nikad nije kasno.

Redatelj predstave je Erol Kadić, a gledatelji su imali priliku prošle godine pogledati rasprodanu predstavu „Kerovi“ u kinu Urania koju je također režirao isti redatelj.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna mogu se kupiti na blagajni kina Urania ili rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak