Udruga Breza: edukacija za nastavnike i edukatore Start the change (prijave)
  help
Udruga Breza: edukacija za nastavnike i edukatore Start the change (prijave)
Četvrtak, 18. Listopad 2018, 08:00
Do Četvrtak, 25. Listopad 2018

U SKLOPU EU PROJEKTA „START THE CHANGE“ TRENING ZA NASTAVNIKE I EDUKATORE
Inovativni pristupi o globalnim ciljevima održivoga razvoja i migracijama

Udruga za rad s mladima Breza iz Osijeka nastavlja I ovem školske/akademske godine s treningom srednjoškolskih nastavnika, sveučilišnih profesora i voditelja rada s mladima kroz europski projekt START THE CHANGE.

Trening se temelji na inovativnim metodičkim pristupima i didaktičkim alatima u formalnom obrazovnom sustavu. Sastoji od ukupno 4 modula o temama - ciljevi održivog razvoja, migracije, storytelling, sustručnjačko učenje (peer to peer metodologija), učenje zalaganjem u zajednici (service learning) te globalno obrazovanje koji će se provoditi od studenog 2018. do veljače 2019. (jednom mjesečno). Predavači treninga su stručnjaci i profesori tematski relevantnog znanstvenog područja i institucija iz Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i edukatore na sudjelovanje i prijavu na drugi krug treninga putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (ostaviti kontakt za daljnju komunikaciju). Rok za prijavu na edukaciju je 25. listopada. S obzirom da je broj mjesta ograničen, sudionike ćemo upisati prema redoslijedu prijave. Sudjelovanje je besplatno.

Riječ je o projektu u koji je uključeno 12 EU zemalja  s ciljem implementacije inovativnog edukacijskog modela globalnog obrazovanja mladih u formalnom i neformalnom obrazovanju s tematskom poveznicom Ciljeva održivog razvoja i migracija te korištenje metodičkih alata primjerenih mladima, poput video produkcije i storytellinga. Više o projektu na www.startthechange.eu i www.breza.hr/projekti.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda