She fitness Višnjevac: Dani otvorenih vrata
  help
She fitness Višnjevac: Dani otvorenih vrata
Ponedjeljak, 15. Listopad 2018, 08:00
Do Nedjelja, 21. Listopad 2018

she

Novootvoreni fitness studio za žene. She - Women's Fitness Zone,  Nikola Šubić Zrinski 4, Višnjevac. sve pripadnice ljepšeg spola poziva na dane otvorenih vrata od 15. do 21.10. Ukoliko ste u potrazi za idealnim treningom, mjestom na kojem ćete nakratko zaustaviti vrijeme i posvetiti se samo sebi ili ste samo znatiželjne, posjetite nas jer smo naša vrata otvorili za vas.

U tom periodu možete probati sve grupne treninge, a naše trenerice će biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i dvojbe te vam pomoći odlučiti koji program je najbolji za vas. P

rogrami između kojih možete birati su: Fit Butt Lift, Pole Dance i Body&Mind Dance. Za sudjelovanje je obavezna prijava jer su grupe ograničene brojem polaznica zbog kvalitete treninga. Sve prijave možete obaviti na našoj FB stranici i istoimenom Instagram profilu: She – Women's Fitness Zone ili na broju mobitela 098 994 86 53, gdje ćete također dobiti odgovore na sva dodatna pitanja.

Nemojte previše razmišljati i oklijevati tražeći izgovore zašto ovo nije za vas, kako nemate vremena i slično, samo se prijavite i dođite!

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak