Kod Pješačkog mosta: BeActiveNight
  help
Kod Pješačkog mosta: BeActiveNight
Subota, 29. Rujan 2018, 21:00

beactive

Pozivaju se svi građani grada Osijeka i okolice da nam se dana 29.09.2018. godine pridruže kod Pješačkog mosta u 21h na noćnom vježbanju pod parolom #BEACTIVE a koja teži podizanju svijesti o pozitivnom utjecaju tjelesne aktivnosti i sportske prakse u svakodnevnom životu i to od što ranije dobi.

Naime #BEACTIVE Night se održava pod pokroviteljstvom Europske komisije i u sklopu Europskog tjedna sporta 2018. (22.-29. rujna), a Osijek je jedan od pet gradova u Hrvatskoj koji će se odazvati ovome pozivu te organizirati besplatne grupne treninge od 21:00 do 01:00 h ujutro. Uz program raznolikog vježbanja, građanima će se podijeliti fluorescentne majice s ETS natpisom #BEACTIVE, a putem video linka biti će organiziran video prijenos iz ostalih gradova koji će se uključiti u vježbanje pod zvijezdama.

Zajedničkom vježbanju pridružit će se osječki sportski klubovi, a posebno se veselimo programu za najmlađe. Naime, prvi dio programa je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima, a zatim se program nastavlja s pozivom za one najupornije uz budno oko osječkih trenera i gosta Maria Valentića.

Ovim sudjelovanjem, naš grad će još jednom pokazati da je jedan od najaktivnijih gradova u Republici Hrvatskoj, grad koji doista cijeni i promovira sport, a srce Slavonije će još jednom postati aktivno i drugačije.

Dodatne informacije možete potražiti na http://www.gssr-os.hr/index.php/program-sportske-rekreacije/ostalo/377-be-active-european-sport-day ili www.different.com.hr.

Program:

20.45 OTVORENJE                              PLESNI STUDIO SHINE

21.00 STRONG KIDS                            MARTIAL ARTS – DRAGAN FRANJKOVIĆ

21.30 OSJEČKI PARTY                         GEA CENTAR KULTURE TIJELA- SANDRA ŠARČEVIĆ

22.00 #BEACTIVE OSIJEK                    MARIO VALENTIĆ & IRENA SLOVAČEK

22.45 YOGA U PARU, AERIAL YOGA   CENTAR OSOBNE MOĆI                      

23.30 BOOTIE ACTIVE                         GEA CENTAR KULTURE TIJELA

00.00 WAKE UP THE BEAST               TAUROS- MARKO I LUKA KUTLEŠA

Koordinator #BeActive Night Osijek, Irena Slovaček, Udruga Gradski ritam

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak