Zdenci: Zdenački susreti 2018.
  help
Zdenci: Zdenački susreti 2018.
Nedjelja, 23. Rujan 2018, 17:00

Svake godine Zdenci postaju sve veći centar kulturnih i umjetničkih događanja. Tako je i ove godine Kulturno umjetničko društvo "Zdenac" Zdenci, domaćin već poznate manifestacije: "Zdenački susreti". KUD "Zdenac" Zdenci ove godine slavi jubilarnu 40. obljetnicu rada.

Manifestacija "Zdenački susreti" bit će obogaćena raznim igrokazima, pjesmama i plesovima iz Slavonije u izvedbi domaćina, KUD-a "Zdenac" Zdenci. Kako bi manifestacija bila upotpunjena uz KUD "Zdenac" Zdenci, nastupit će i naši dragi gosti:

1. KUD "Podravina" Čađavica
2. KUD "Matica Slovačka" Zokov Gaj
3. KUD "Sava" Rajevo Selo
4. KUD "Berda" Brestovac.

Pozivamo sve zainteresirane i nekadašnje članove KUD-a da skupa s nama proslave četrdesetu obljetnicu rada te na taj način podrže manifestaciju koja će se održati 23.9.2018. sa početkom u 17 sati sa Svetom misom u kapelici Svetog Mihaela u Zdencima. Nakon Svete mise, započinjemo sa kulturno umjetničkim programom u Kino dvorani u Zdencima (18:00). U 21 sat u Domu kulture u Zdencima za sve posjetitelje i gostujuće KUD-ove svira TS Čokanj Podržimo i ove godine stare Slavonske običaje te pokažimo ljubav prema zlatnoj Slavoniji jer po riječima Slavonskog pjesnika, Dobriše Cesarića: "Stara se Slavonija otkriva ganutome srcu" ,a ovog puta to se događa upravo u Zdencima. Veselimo se vašem dolasku!

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja