Osijek: Edukacijska radionica ''Kako napisati poslovni plan i izrada marketinške strategije''
  help
Osijek: Edukacijska radionica ''Kako napisati poslovni plan i izrada marketinške strategije''
Četvrtak, 20. Rujan 2018, 08:00
Do Petak, 21. Rujan 2018

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. poziva vas na dvodnevnu edukacijsku radionicu „Kako napisati poslovni plan i izrada marketinške strategije“ koja se održava u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012, a koja će se održati 20 i 21. rujna 2018. godine u Poduzetničkom inkubatoru BIOS d.o.o., na adresi  Ul. Josipa Jurja Strossmayera 341, 31 000 Osijek, s početkom u 9,30 sati.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za održivi gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva.

Svrha projekta je izgradnja infrastrukture poduzetničkog inkubatora i akceleratora za pružanje stručnih usluga inovativnom poduzetništvu i usluge u predinkubacijskoj i akceleracijskoj fazi poslovanja koje mogu odgovoriti na razvojne potrebe MSP-a.

U privitku vam dostavljamo Poziv i Program radionice.

Ljubazno Vas molimo da prijave za radionicu potvrdite najkasnije do 18. rujna 2018. godine putem emaila: info@roda–antunovac.hr jer je broj polaznika ograničen.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad