ICM Osijek: Hangout
  help
ICM Osijek: Hangout
Petak, 14. Rujan 2018, 19:00
Do Subota, 15. Rujan 2018

'Svi smo se polako vratili svojim redovnim obavezama i ozbiljniji smo tako da i na Hangout-u nastavljamo s ozbiljnom temom.

Već smo se imali prilike upoznati kroz različite aktivnosti s programom Erasmus +, neki su i sudjelovali, neki samo čuli za to.
Nastaviti ćemo razgovarati o novom dijelu programa i pokušati smisliti kako bismo ga mogli primijeniti u Osijeku. Skenirati ćemo trenutno stanje, uvidjeti gdje se nalaze problemi i prilike za razvoj. Mladi, ovo je vaša prilika za iznijeti mišljenje i pokrenuti nešto dobro.
Vidimo se u Info centru za mlade u 19h!

Inicijativa za druženjem mladih ‘’Hangout’’ nastala je od strane dvoje mladih Matije i Emilije–Antonije, a podržana je od strane osječkih udruga: PRONI Centar za socijalno podučavanje, Agencija Lokalne Demokracije Osijek i ISKRA waldorfska inicijativa . Kroz projekte Info-centara za mlade i rada s mladima, te volontiranje, uvidjeli smo potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima kojih trenutno u Osijeku nedostaje.

Ciljevi Hangout susreta su umrežavanje, učenje nečeg novog i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz zone komfora. Druženja se održavaju svaki petak u isto vrijeme (od 19:00 do 21:00 h) u Info centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15 ili ako vrijeme dopušta na otvorenom, na lokaciji po dogovoru.  ''

Event na facebooku: https://www.facebook.com/events/1893074221001605/
Hangout grupa na facebooku: https://www.facebook.com/groups/523311961397107/

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak