Vikarijat Osijek: Polifonija slavi 20. obljetnicu rada
  help
Vikarijat Osijek: Polifonija slavi 20. obljetnicu rada
Utorak, 19. Lipanj 2018, 20:00

Pozivnica

Udruga POLIFONIJA u sklopu koje djeluje nekoliko iznimno uspješnih pjevačkih zborova: Vokalni ansambl Brevis, Djevojački zbor Brevis i Dječji zbor Osječki zumbići ove godine slavi 20 godina od svoga osnutka. Svečana će se proslava održati u utorak, 19. lipnja 2018. godine od 20 sati u prostoru Nadbiskupskog Vikarijata .

Polifonija se u proteklim godinama rada može pohvaliti brojnim uspjesima u području glazbene umjetnosti i kulture u Republici Hrvatskoj i inozemstvu koji svojom kvalitetom i raznolikošću nadilaze dosadašnje ciljeve i djelatnosti udruge, stoga se vodstvo udruge povodom 20. obljetnice postojanja odlučilo snažnije  istaknuti i promovirati rast, razvoj i transformaciju Polifonije u instituciju koja je usmjerena na njegovanje, promicanje, istraživanje i unapređenje zborske glazbe i zborskog pjevanja kao i na razvijanja odgojno-obrazovne, socijalne, preventivne, kurativne i inkluzivne uloge i potencijala zborskog pjevanja u društvu. Svečana proslava 20. obljetnice dosadašnjeg rada Polifonije bit će prilika za prisjećanje na dosadašnje rezultate, kao i za zajedničko planiranje budućnosti.

Polifonija i njezino vodstvo pozivaju sve one koji su do sada, ali će i u budućnosti podupirati i doprinositi ostvarenju vizije udruge, da im se pridruže u proslavi.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja