DKO Osijek: Godišnja produkcija plesne igraonice Početnice
  help
DKO Osijek: Godišnja produkcija plesne igraonice Početnice
Subota, 26. Svibanj 2018, 08:00
Do Nedjelja, 27. Svibanj 2018

Male polaznice Plesne igraonice Početnice i ove su nam godine pripremile pregled svog godišnjeg rada u godišnjoj produkciji pod nazivom Rasplesana šumska bajka.

Ovoga puta vodimo vas u šumu gdje naša plesna predstava počinje u idili šumskoga jutra.  Budi se šumski svijet: leptiri, drveće, biljke plešu svoj ples.... Šumski mir svojim dolaskom remete dvije Pucke trgajući grane s drveća. Šuma je nesretna, a stanovnici šume medvjedi, pčelice, zečevi i bubamare nemaju više svoj mir. Šumske vile pomažu stanovnicima šume i pomoću čarolije uče djevojčice poštivati i voljeti prirodu.

Kratak je to sadržaj plesnog programa koje su Početnice uvježbale pod vodstvom Aleksandre Colnarić, dugogodišnje voditeljice naše plesne igraonice i asistentice Ive Smoljan. Inače, Plesna igraonica Početnica namijenjena je djevojčicama od 4 do 6 godina u kojoj djevojčice vježbaju motoriku i koordinaciju, te osnovne i pripremne pokrete za jednostavne plesne cjeline koje njihovi roditelji imaju priliku vidjeti na Godišnjoj produkciji na kraju kazališne sezone. Premijerna izvedba Rasplesane šumske bajke na rasporedu je u subotu 26. svibnja u 18 sati, dok reprizu možete pogledati u nedjelju 27. svibnja s početkom u 10 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja