ISKRA: Dvodnevni seminar doc.dr.sc. Slavice Bašić: ''Prkosno i agresivno dijete''
  help
ISKRA: Dvodnevni seminar doc.dr.sc. Slavice Bašić: ''Prkosno i agresivno dijete''
Petak, 25. Svibanj 2018, 17:00

Dvodnevni seminar o prkosnom i agresivnom djetetu tematizira promatranje, razumijevanje i djelovanje u kontekstu dječjeg prkosa i agresije. Predavanje je namijenjeno roditeljima, pedagoškim djelatnicima i svim zainteresiranima koji žele saznati konkretne savjetodavne mjere u svakodnevnim, životnim situacijama u kojima se nekad ne snalazimo najbolje kada je riječ o prkosnom i agresivnom djetetu.

Predavanje će se održati na Filozofskom fakultetu u Osijeku u sljedećim terminima:

25.5.2018. (petak) – od 17h do 20h

26.5.2018. (petak) – od 9h do 12h

Seminar je dio projekta „Akademija za roditelje“, kojeg provodi udruga ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje te u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti, Filozofskim fakultetom u Osijeku i Udrugom za rad s mladima Breza. Projekt je pod pokroviteljstvom grada Osijeka i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Predavačica je doc.dr.sc. Slavica Bašić koja radi na Odjelu za pedagogiju, Sveučilište u Zadru. U svojstvu redovite profesorice za opću pedagogiju, autor je programa i voditeljica kolegija: profesija pedagoga, alternativne koncepcije ranog odgoja, alternativne škole, waldorfska pedagogija, školska pedagogija i teorije kurikuluma. Usavršavala se iz područja waldorfske pedagogije, logoterapije i logopedagogije, geštaltpedagogije i senzorne integracije. Uključila je obrazovanje za waldorfske odgojitelje i učitelje u visokoškolski sustav i bila voditeljica dopunskog studija waldorfske pedagogije na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Detalje možete potražiti na našoj web stranici i facebooku.

Prijaviti se možete na sljedećem linku:
https://tinyurl.com/yczedvvc

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja