Osijek: Memorijal Darka Paurića
  help
Osijek: Memorijal Darka Paurića
Četvrtak, 24. Svibanj 2018, 20:00

Deveto izdanje Memorijala Darka Paurića bit će održano 24. svibnja 2018. godine u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Početak je u 20 sati .

I ove će godine Radio Osijek ponuditi publici i slušateljima vrhunski program. Ženska klapa Certissa iz Đakova, Tamburaška škola Batorek, Mia Dimšić, Lege, Igor Delač, Džentlmeni, Stjepan Jeršek Štef, Satir i Dike provjerena su imena naše tamburaške (i zabavne) glazbe koja će uveličati svečanost i sjećanje na prerano preminuloga glazbenog urednika Radio Osijeka- Darka Paurića.

Darkov Radio Osijek i ove godine podsjeća kako mu nedostaje vrhunski poznavatelj tamburaške glazbe i čovjek koji je godinama vrijedno radio na promociji naše tradicije, ali i popularnih tamburaških pjesama i izvođača.

Koncert će izravno prenositi Radio Osijek od 20 sati, a snimka će biti objavljena i na Prvom programu Hrvatskoga radija. Voditelji su Tatjana Grganović i urednik projekta Davor Lončarić.

Sjećajući se legendarnog voditelja i glazbenog urednika proslavit ćemo i 75. rođendan Radio Osijeka.

Oko 300 ulaznica bit će podijeljeno najvjernijim slušateljima radija i ljubiteljima tamburaške i zabavne glazbe. Ulaznice ćemo dijeliti u emisijama "Ritam šokadije" i "Desetica" tijekom svibnja. Mogu se osigurati i putem Facebook stranice Radio Osijeka  https://www.facebook.com/RADIOOSIJEK/.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja